dijous, 25 de novembre del 2010

Sixième Tournoi International de Paris Taekwondo

Ens agrada entrar en les webs on la primera premissa és la serietat informativa i el respecte envers el col.lectiu quan es tracta de donar a conèixer qualsevol informació que alguns la titllen d’insignificant i uns altres la considerem summament important.

Diem això perquè la Federació francesa de Taekwondo en la seva pàgina oficial ja ha penjat les llistes provisionals dels competidors i països d’un dels campionats amb més renom del panorama europeu, tot i la seva curta edició, la sisena.
Molt valorat per tot el món taekwondistic i per la mateixa WTF dins el seu rànquing, ens referim al Open de Paris o dit d’altra manera el TIP, és a dir “le Tournoi International de Paris”. Els 129 equips inscrits és una bona manera de avalar-lo. 

Us deixem els enllaços de tots el participants per Països AQUÍ. 
I la llista d’inscrits per categories AQUÍ.
(Recordem que son llistes provisionals).

Destacar en aquesta edició la participació de un equip de la Federació catalana de Taekwondo, conjuntament amb una altra de la gallega, murciana i valenciana més l’equip de la espanyola.

Esperem que aquest any els resultats siguin millors que els del 2009 en que la suma de les medalles en sènior i junior (1 or, 1 plata i 5 bronzes) de un total de 57 participants (30 en sènior més 27 en junior) va deixar a Espanya en una discreta sisena posició en el medaller general per equips.