dilluns, 22 de novembre del 2010

Campionat de Taekwondo Junior de Catalunya (edició 2011)

La trenta-cinquena edició del Campionat de Catalunya Júnior de Taekwondo en masculí i la vint-i-sisena en femení ha tornat a congregar en el pavelló de la Mar Bella de Barcelona a 150 esportistes de tot Catalunya.

El bon nivell de tots els participants ha quedat demostrat en uns resultats que confirmen que a Catalunya el nivell és molt bo i competitiu al repartir el medaller per tot el territori.

El club ha desplaçat a la capital Catalana 10 esportistes, 2 de Banyoles i la resta de Figueres, aconseguint entre tots ells un total 6 medalles.

Alassana Diarra s’ha penjat el bronze en -68 kg, mentre que el seu germà Boulaye ha caigut en preliminars en -45 kg..

Més sort pels de l'Empordà on un Alejandro Suárez continua intransigent en -63 kg.
El de Darnius torna a repetir l’èxit de l’any passat penjant-se l’or, de la mateixa manera que Zaira Harinero (-44 kg. femení), es venja de la indisposició del 2009 que la va obligar a retirar-se i la va privar de demostrar la seva vàlua. Harinero ha aconseguit en aquesta edició el benvolgut metall.

Tres bronzes més tanquen la collita final, Alex Falgas i José Luís Lupiañez en -45 kg. i Jennifer Rodriguez en -55 kg.

No era el dia per Aaron Reyes (-55 kg.), Hèctor Caballero (-59 kg.) i Soumaya Belkhir (-63 kg.). Tots tres han caigut en preliminars.

La classificació general per equips l’ha encapçalada en masculí Hermanos Argudo, en segona posició Seul Polinyà i en tercer lloc el club Deportivo Fran Martín. En femení el club Deportivo Fran Martín s’ha endut la primera posició, seguit del Talma Hospitalet i els Hermanos Argudo.

L'enllaç als resultats oficials AQUÍ.