dissabte, 30 d’octubre del 2010

Campionat d'Espanya per a Clubs 2010. La Data

Ja hem sortit de dubtes.
Com a mínim a mitges.
La F.E.T. finalment ha confirmat la data del Campionat d'Espanya per a Clubs i tal com es remorejava en els ambients taekwondistics, passa del 13 de novembre a l'11 de desembre (a Catalunya és una setmana abans del campionat Sènior).
Això si, encara falta concretar quin lloc serà l’escollit (o qui s’ha ofert per dur-ho a terme). Segons la F.E.T. “Una vegada es tanquin els detalls amb la ciutat organitzadora, s’enviarà la circular informativa a totes les territorials”

Fent un ràpid cop d’ull a aquesta cita en què el mateix dia s’aprofita per realitzar la primera Copa President, creiem que aquesta improvisació (obligada pels dies que queden abans d’acabar l’any) per part de l’espanyola portant un campionat en plena setmana d’exàmens pot passar factura de participació en molts dels participants joves.

Referent a la primera edició de la Copa President, tant Taekwondo Banyoles com el col•lectiu al que s’ha consultat, ignoren a hores d’ara en quin format (combat, tècnica), quines categories o edats i qui podrà participar en aquest nou campionat que creiem inoportú (a pesar que caldrà veure com és), i més si es fa coincidir precisament amb el Campionat d’Espanya per a Clubs, un esdeveniment que el 2009 va acollir en la mateixa competició, combats en totes les categories (Cadet, Júnior i Sènior), el Campionat d'Espanya per Clubs d’exhibició (Infantil i Adults) i el Campionat d'Espanya per Clubs de Hapkido.

Estarem a l’espera de més notícies o novetats relacionades amb aquest tema.