dimecres, 3 de març del 2010

Pre-Olímpic 2010 Tijuana (Mèxic)

Poques hores resten per l'inici de la primera cita important dintre el calendari de la WTF en categoria que precedeix a l'absolut.

Es tracta del Pre-Olímpic Juvenil, que tindrà lloc en Tijuana (Mèxic) a partir d'avui i fins demà (dies 3 i 4 de març).

Aquest campionat és l'aperitiu del que vindrà tot seguit: El 8è Campionat del Món Junior amb participació catalana.

Serà des del 6 fins al 9 de març on el combinat espanyol intentarà obtenir uns resultats que tots esperem que siguin el millors possibles. Estarem pendents de tots ells, però molt especialment dels catalans presents a Mèxic: Daniel Quesada (Ars phisica) i Elisabeth López (Chois Castelldefels), els dos actualment becats en el Car Infanta Cristina de Murcia, conjuntament amb Alejandro Suarez (Jan-Su Figueres) i Laia Martinez (Studio Fran Martín).

* Nota de la Redacció:
Problemes amb les connexions a través de la Web a Mèxic, ens han privat de poder consultar totes les prèvies per aquests dos dies.
Si us podem avançar que el murcià Samuel de la Calle serà el qui donarà el tret de sortida aquest dimecres 3 de març davant el turc Seyithan Akbalik, amb el repte de haver de guanyar 6 combats per aconseguir l’or.
Un combat menys els del canari Carlos Gonzalez qui tindrà com a primer rival Apostel Shergedion (Antilles Holandeses) l’endemà 4 de març.
Tant punt podem accedir de nou, o es restableixin les connexions via web, us oferirem el resum complert dels 6 preolímpics espanyols.