dissabte, 4 de juliol del 2009

Universíada d' Estiu 2009. El Quart Dia

Continua la creu dins el combinat espanyol en la segona jornada en combats (i quart dia des que es va començar la universíada).

El que tenia que ser, a priori, una de les més fermes opcions a medalla no ha pogut fer realitat el nostre desig i ha perdut en el primer combat. L’actual campió del món universitari, Joel Gonzalez, no ha pogut fer bons els pronòstics i ha caigut davant el coreà Kilsang Moon per 4 a 3 després d’ arribar al punt d’or en la categoria masculina -58 kg.

Idèntica sort a patit Leyre Matute (-67 Kg), davant Gulnafis Aitmukhambefova de Kazakhstan pel mateix resultat (4 a 3) mentre que l’ argentí Sebastian Crismanich s’ha imposat a Nicolás García (-78 Kg) per 7 a 2.

I finalment, Laura Urriola que tot i passar ronda davant la representant de Ucraïna Kateryna Abdrashytova per 7 a 0, ha caigut en quarts de final davant la xinesa Shu-Chun Yang per 2 a 1 en femení -51kg.

Classificacions finals – 51 kg en Femení del Dissabte AQUÍ.
Classificacions finals – 67 kg en Femení del Dissabte AQUÍ.
Classificacions finals – 58 kg en Masculí del Dissabte AQUÍ.
Classificacions finals – 78 kg en Masculí del Dissabte AQUÍ.

Lliguetes – 51 kg en Femení del Dissabte AQUÍ.
Lliguetes – 67 kg en Femení del Dissabte AQUÍ.
Lliguetes – 58 kg en Masculí del Dissabte AQUÍ.
Lliguetes – 78 kg en Masculí del Dissabte AQUÍ.

Demà diumenge una nova oportunitat. Aquest cop per Estefania Hernández (-63 kg), Elena Gomez (+72 kg), Leandro Jurado (-72 kg) i Rafael Gregorio (+84 kg).