divendres, 3 de juliol del 2009

Universíada d' Estiu 2009. El Comentari Obligat:

Destacar l’ increïble, extens i rabiosament actualitzat desplegament informatiu a través de la Web per part de la organització de la Universíada:

Començant per la fitxa tècnica personal de cada representant amb la seva fotografia, i continuant per la publicació dels horaris previstos de cada combat i competidors. Publicació immediata de cada resultat: Cada un d’ells té el seu corresponent Pdf explicatiu amb els punts aconseguits, deduccions per penalització etc. als pocs moments de finalitzar cada combat, si a més hi afegim els quadrants o lliguetes, els noms dels àrbitres per pista, els resultats, el medaller per esports més el medaller per països etc., podem assegurar que aquesta Universíada tindria que ser un clar exemple i reflexió de com es poden fer i programar les coses de una manera totalment coherent.

La veritat, dóna plaer poder veure i gaudir de l’ esforç realitzat per a controlar i administrar tot aquest munt d’ informació. Veient això, tenim el deure moral de felicitar als qui han fet possible que aquesta infraestructura organitzativa arribi a totes les llars del món.

Acostumats com estem (malauradament) aquí a Espanya i en algun altre país tant de la manca d’ informació com del poc esforç mostrat quan es celebra alguna prova esportiva, us recomanen doncs, que us passeu per la Web oficial, feu clic sobre Esports i l’ icona del Taekwondo i us deixeu dur per la curiositat de navegar dins un oceà atapeït d’ informació.

Segurament, a més d’un li cau (o caurà) la baba veient com es poden arribar a explotar les possibilitats que ofereix Internet.