diumenge, 22 de juny del 2008

OR I PLATA EN EL SUB-21 DE CATALUNYA

Odette Quintana or en femení 43-47 kg. i Josep Planella plata en masculí 50-54 kg. en el VII Campionat de Catalunya Sub-21 celebrat aquest diumenge dia 22 de juny a Barcelona.

Odette Quintana (mini mosca) aconsegueix l’or en femení al desfer-se amb molta facilitat de Sara de la Morena (Studio Fran) amb un incontestable 9 a 2 mentre en el segon combat davant Alba Olivé (Studio Fran) un 11 a 6 ha donat el triomf a la banyolina.
Josep Planella seguint en la línea de treball marcada aquest any, rubrica aquesta temporada amb una excel·lent segona posició dins la categoria mini mosca després de superar en el primer combat a Oscar Lizano (Last Round) per 8 a 6, en el segon a Daniel Martinez (Studio Fran) amb un ajustat 5 a 4, mentre que en la final, Sirac Galan (Toledo) es va imposar per 7 a 0. Destacar que el banyolí amb 15 anys era el més petit dins el seu grup.
També fer esmena a la participació de Moussa Diarra (lleuger, 67-72 kg.) que en el primer combat davant Alex Quesada (Ars Physica) va caure per 4 a 8 perdent així opcions a lluitar per fer podi.

dilluns, 16 de juny del 2008

VI COPA D'ANDORRA INFANTIL / CADET

Una de cada han estat les medalles aconseguides per els nostres esportistes desplaçats aquest cop a Andorra desprès de rebre la invitació per part de la Federació de Taekwondo del principat per participar en la sisena edició de la Copa d’Andorra Infantil i Cadet.
La competició celebrada al Pavelló Prat Gran d’Escaldes- Engordany ha aplegat un total de 184 competidors de 15 clubs diferents de les comunitats de Euskadi, Aragó, Catalunya i el sud de França.
Els nostres representants han estat dos en categoria infantil : Boulaye Diarra i Joan Ricart i en cadet Anna Planella.
Boulaye Diarra (1997, 34-37 kg.) s’ha hagut de conformar amb la tercera plaça en aquest grup desprès de caure per 3 a 5 amb el representant francès. Boulaye ha patit des de bon principi una desafortunada acció per part seva que l’ha arrossegat i condicionat durant tot el combat.
Idèntica sort a patit Joan Ricart de Serinyà (1998, 37-40 kg.) que un excés de confiança sumat a una manca de concentració a vist com Adrian Dominguez (Taekwondo Damian-Tarragona) s’ha emportat la victòria per 1 a 7, havent-se de acontentar amb la medalla de plata.
Per altra banda, en cadet Anna Planella (1995, 41-44kg.) ha aconseguit l’or desprès de desfer-se per 8 a 0 a Eva Arnaiz (Garriko-Euskadi), mentre que en la final disputada amb la seva companya de Figueres Zaira Harinero, la banyolina ha estat més efectiva i s'ha imposat per 9 a 5.

Destacar també la resta de participants del Jan-Su Figueres que amb 6 ors més han obtingut la primera posició per clubs en categoria cadet.

dimarts, 10 de juny del 2008

COPA DEL REI 2008

UN BONZE AMB REGUST A OR...
Odette Quintana aconsegueix un meritori bronze en la Copa del Rei celebrat aquest cap de setmana a Alcobendas (Madrid) en categoria pesos olímpics dins el grup -49 kg.
L’esforç i dedicació de la banyolina a donat fruit quan a demostrat davant la gallega Yahel Loren Marino (club Area de Vigo) la seva superioritat amb un contundent 12 a 5, passant d’aquesta manera a disputar combats per medalla.
Malauradament la veterana Belen Asensio (Madrid) , campiona del mon 2005, s’ha imposat a la banyolina per 2 a 8.
Tot i aquest petit reves, Quintana es mostra molt satisfeta i orgullosa del treball realitzat, doncs el combat perdut a estat contra una de les millors taekwondistes de l’estat que a més a estat la guanyadora d’aquest grup.
Destacar també la classe i dificultat en el pes de la Odette. A part de Asensio, també estava dins la seva categoria la que es fins ara la única doble campiona de taekwondo del mon (anys 2003 i 2007) i actual campiona de Europa, Brigitte Yagué (Balears), que ha estat segona y medalla de plata, motiu més que suficient com per afirmar que aquesta tercera posició te un cert regust a victòria.