dilluns, 16 de juny del 2008

VI COPA D'ANDORRA INFANTIL / CADET

Una de cada han estat les medalles aconseguides per els nostres esportistes desplaçats aquest cop a Andorra desprès de rebre la invitació per part de la Federació de Taekwondo del principat per participar en la sisena edició de la Copa d’Andorra Infantil i Cadet.
La competició celebrada al Pavelló Prat Gran d’Escaldes- Engordany ha aplegat un total de 184 competidors de 15 clubs diferents de les comunitats de Euskadi, Aragó, Catalunya i el sud de França.
Els nostres representants han estat dos en categoria infantil : Boulaye Diarra i Joan Ricart i en cadet Anna Planella.
Boulaye Diarra (1997, 34-37 kg.) s’ha hagut de conformar amb la tercera plaça en aquest grup desprès de caure per 3 a 5 amb el representant francès. Boulaye ha patit des de bon principi una desafortunada acció per part seva que l’ha arrossegat i condicionat durant tot el combat.
Idèntica sort a patit Joan Ricart de Serinyà (1998, 37-40 kg.) que un excés de confiança sumat a una manca de concentració a vist com Adrian Dominguez (Taekwondo Damian-Tarragona) s’ha emportat la victòria per 1 a 7, havent-se de acontentar amb la medalla de plata.
Per altra banda, en cadet Anna Planella (1995, 41-44kg.) ha aconseguit l’or desprès de desfer-se per 8 a 0 a Eva Arnaiz (Garriko-Euskadi), mentre que en la final disputada amb la seva companya de Figueres Zaira Harinero, la banyolina ha estat més efectiva i s'ha imposat per 9 a 5.

Destacar també la resta de participants del Jan-Su Figueres que amb 6 ors més han obtingut la primera posició per clubs en categoria cadet.