dimarts, 20 de desembre del 2011

Campionat d’Espanya de Taekwondo per a Clubs 2011


Més de mil competidors de tot l’estat han participat en la edició del 2011 del Campionat d’Espanya de Taekwondo per a Clubs.
Categories Cadet, Júnior i Sènior en combat a més de Poomsae (Infantil i Adult), Exhibició (Infantil i Adult) i finalment Hapkido han tingut el seu moment a la capital de la comunitat autònoma de La Rioja. 
El Palau d’esports de La Rioja de Logronyo ha estat la seu per acollir aquest atapeït combinat d’activitats de taekwondo.

Els components del Jan-Su Figueres que han participat en aquest Open per a Clubs han aconseguit tres medalles, dos de plata i una de bronze.

Les figuerenca Zaira Harinero s’ha penjat la plata en Júnior -46kg mentre que la seva companya Nerea Lopez s’ha endut la tercera posició en Cadet -33 kg.

El banyolí Boulaye Diarra ha estat l’únic representant en masculí en penjar-se també una medalla. Concretament, el petit dels Diarra ha aconseguit la plata en Cadet -53 kg

També han participat en aquest Open els empordanesos Jonathan Casado, José Luis Lupiañez, Soufiane Belkhir, Sofia Viana i Soumaya Belkhir en categoria Cadet, Alex Falgas i Alassana Diarra ho han fet en Júnior i Moussa Diarra en Sènior. Tots ells no han pogut aconseguir pujar al podi.

Els Resultats en Cadet AQUÍ.
Els Resultats en Júnior AQUÍ.
Els Resultats en Sènior AQUÍ.
Els Resultats en Poomsae, Exhibició i Hapkido AQUÍ.