dissabte, 8 d’octubre del 2011

Campionat d’Europa Junior de Taekwondo 2011. El Tercer Dia. Dos Bronzes Més.


La penúltima opció per sumar més metalls pels juniors s’ha saldat amb dos bronzes més aconseguits pel català Daniel Quesada i la madrilenya Marta Calvo.
Daniel Quesada (-68 kg) ha guanyat al polonès Adrian Filipek per 14 a 1 i al rus Philipp Belov per 14 a 6. Ja en semifinals el francès Raihau Chin s’ha imposat al català per 20 a 13.
Marta Calvo (- 55 kg) s’ha imposat a la austríaca Elisa Ambach per 12 a 2 i a la bielorussa Zhanna Shoshyna per 16 a 11. Calvo no ha pogut disputar la final al caure en semis davant l’alemanya Anna Lena Froemming per 9 a 3.
Tot i només aquests dos bronzes, destacar el paper de la resta de competidors en que tres d’ells han caigut en quarts:
Dario Gonzalez (-59 kg) ha passat les preliminars després del k.o. efectuat al seu adversari, el representant de Letònia Daniil Dementjevs, quan el marcador reflectia un 10 a 2 al seu favor, però en el següent combat a caigut davant el croata Deni Andrun Razic per 3 a 6.
Erea Alonso (-44 kg) ha guanyat a la belga Milena Sorrentino per 9 a 0, però no ha pogut superar els quarts davant la noruega Jelena Prodanovic per 3 a 5.
Celia Tortosa (-49 kg) no ha donat opció a la montenegrina Katarina Vesovic al imposar-se per un contundent 13 a 0, però ha perdut per la mínima (13 a 14) davant de la francesa Cindy Rabani.
Jacobo Varela (+78 kg) no ha pogut passar de les preliminars contra el bielorús Arman-Marshall Silla per 6 a 11.
En aquesta tercera jornada, el rànquing de medalles d’or per països està bastant repartida, tot i que amb les dos medalles d’or d’avui, Rússia destaca sobre la resta (4). La segueixen amb dos medalles Turquia i Alemanya. Bèlgica, Grècia, Suècia, Croàcia, Dinamarca, Bielorússia i Ucraïna tenen fins ara una medalla d'or cadascuna.
Els Enllaços:
Els podis d’avui Dissabte AQUÍ. 
Les Lliguetes amb els resultats d’aquest Dissabte AQUÍ.
Totes les Lliguetes/Sorteigs AQUÍ.

Demà Diumenge darrer dia de competició amb la presencia damunt dels tatamis de Kenneth Gonzalez (-73 kg) i Cristian Muñoz (-78 kg) en masculí, mentre que en femení Gema Armesto (-63 kg), Mª Isabel Lopez (-68 kg) i Mariona Leyes (+68 kg)  tancaran la llista dels participants que representen a Espanya en aquest Junior d’Europa 2011.