diumenge, 21 d’agost del 2011

Taekwondo: Universíada 2011. El Quart Dia

Jornada negra pel Taekwondo. Contra tot pronòstic salta la sorpresa i un dels clars favorits per l’or cau en preliminars contagiant, de retruc, a la resta de competidors espanyols.

El català Joel Gonzalez (-58 kg) es deixa sorprendre per l’iranià Hadi Mostean i aquest s’imposa al actual campió del món per 12 a 6. S’escapa d’aquesta manera una de les més clares i segures opcions de aconseguir el primer or pel taekwondo espanyol.

Si no n’hi havia prou amb la desfeta de Gonzalez, Fernando Rascado es contagia de la mala sort i també cau en preliminars. El viguès (-80 kg) ha caigut per la mínima diferència (4 a 3) contra el representant d’Armènia Ama Yeremyan.

Si en masculí els resultats no han acompanyat, en femení les coses tampoc han anat gens bé. 
Paula Benes (-49 kg) ha hagut de dir adéu a la competició en caure en preliminars contra la russa  Alexandra Lychagina per 6 a 8 i Raquel Menendez (-67 kg) ha arrodonit un mal dia per les aspiracions del combinat espanyol al caure també en preliminars contra la representant de la Xina Taipei  Manting Chan per la mínima, 0 a 1.

Els Enllaços:
La Lligueta amb els Resultats en -58 kg Masculí AQUÍ.
El Podi Oficial en -58 kg Masculí AQUÍ.
La Lligueta amb els Resultats en -80 kg Masculí AQUÍ.
El Podi Oficial en -80 kg Masculí AQUÍ.
La Lligueta amb els Resultats en -49 kg Femení AQUÍ.
El Podi Oficial en -49 kg Femení AQUÍ.
La Lligueta amb els Resultats en -67 kg Femení AQUÍ.
El Podi Oficial en -67 kg Femení AQUÍ.

Demà dilluns el torn serà en masculí per Raul Martinez  (-74 kg) i Adrian Cabo (+87 kg) i en femení per Eva Calvo (-62 kg) i Rosana Simón (+73 kg).

La Lligueta en -74 kg en masculí AQUÍ.
La Lligueta en +87 kg en masculí AQUÍ.
La Lligueta en -62 kg en femení AQUÍ.
La Lligueta en +73 kg en femení AQUÍ.