dilluns, 11 de juliol del 2011

Campionat de Taekwondo d’Europa Cadet 2011. El Quart Dia


A costat, però finalment s’ha aconseguit el metall més preuat. La madrilenya Lucia Sánchez ha donat a la selecció espanyola la única medalla d’or d’aquests campionats per Espanya, i en aquest darrer dia de competició, una altra madrilenya, Cecília Castro, s’ha penjat la medalla de plata.

Lucia Sánchez (-55 kg) ha guanyat a la sèrbia Marija Milovanovic per 9 a 1, a la turca Zeynep Celik per 12 a 9 i ja en la final s’ha desfet de la ucraïnesa Yuliya Miyuts per 16 a 8. Medalla d’or per Sánchez.

Cecília Castro (-59 kg) ha guanyat en preliminars a la anglesa Sophie Ward per 15 a 3, a la georgiana Ana Zarqua oer 12 a 0 i a la bielorussa Karyna Safronava per 8 a 4. Medalla de plata per Castro després de perdre en la final contra la turca Maide Nur Uysal per 10a 3.

Asier Armendariz (-61 kg). El navarrès s’ha imposat a l’amfitrió Daviti Chikhladze per 13 a 0, però a perdut per un ajustat 10 a 11 contra el representant de Lituània Kristupas Ceilutka en quarts de final.

Maria Diaz (+59 kg) no ha passat de preliminars. La catalana a perdut contra qui ha guanyat en aquesta categoria, la turca Ebru Yumlu, per 7 a 14. En preliminars també han caigut el canari Salvador Mújica (-65 kg) contra el xipriota Giorgos Patsali per 12 a 15 i Christian Morejón (+65kg), el de Castella i Lleó no ha pogut amb el ucraïnès Yurii Savenko  (8 a 0).

En la quarta edició del Cadet europeu, la delegació espanyola ha aconseguit un total de 8 medalles, 1 d’or, dues de plata i 5 de bronze. Això ha comportat conquerir la segona posició en el global en femení i una discreta onzena posició en masculí. En la classificació General per països, Espanya ha quedat finalment amb la sisena posició.

Turquia ha tornat a demostrar el bon moment en que es troba i comença a afermar-se en les prediccions de que en aquest país s’està formant un potencial futur equip capaç de fer tremolar totes les categories. Han copat 7 medalles d’or, 1 de plata i 4 de bronze.  El podi en la general el completen Rússia amb 4 d’or, 1 de plata i 7 de bronze i França amb 1 or, 3 plates i 2 bronzes.

Els Enllaços:
Els Podis del Tercer Quart Dia AQUÍ.
Les Lliguetes amb els Resultats del Quart Dia AQUÍ. 
La Classificació General en Femení AQUÍ.
La Classificació General en Masculí AQUÍ.
La Classificació General Per Països AQUÍ.