dilluns, 27 de juny del 2011

Taekwondo: El PreOlímpic Mundial amb els Petos de tota la Vida

Res, que en el Taekwondo les aigües continuen baixant tèrboles.

Sorpresa, incredulitat, manca de previsió, presses...massa interès comercial?

Amb un pam de nas ens hem quedat després de veure com la WTF s’ha vist “obligada” a posar la marxa enrere a les seves expectatives després que Lajust li hagi fet front d’una manera lògica i extrema (si fem cas als principis bàsics de qualsevol pràctica comercial).

Més explicit no pot ser la dita de si no vols pols no vagis a l’era (o tant va el càntir a la font que al final s’acaba trencant...)... La federació mundial és suficient adulta i intel·ligent com per suposar i sospesar que en les seves decisions tots els serrells han d’estar molt ben pentinats. I més si pel mig hi ha contractes signats.

De fet, mentre la Mundial donava a conèixer fa quatre dies la “estrena” dels nous protectors dempeus Daedo per a aquest classificatori, Lajust movia fitxa en presentar una demanda milionària contra la mateixa WTF que ha obligat a aquesta a tornar als temps “prehistòrics”: en el Preolímpic s’utilitzaran protectors normals, els de tota la vida. I consegüentment, molts ja tremolem perquè tornem a fer un pas de gegant enrere en haver de dependre de les “terribles” i “imparcials” decisions arbitrals (i pels escèptics, us recordem que en joc està el bitllet per a Londres 2012).

A part d’això, caldrà veure com s’acaba aquest altre nou enrenou (no hi ha manera d’estar tranquils) dins del panorama taekwondístic de conseqüències imprevisibles. Un no acaba d’entendre aquest gir sobtat de que els Lajust eren la “crem de la crem” i ara no valen ni un pèsol


La Nota oficial de la WTF AQUÍ.