dimecres, 4 de maig del 2011

Campionat del Món de Taekwondo. El Quart Dia

Seguim igual. Enfangats dins de la mala sort i amb totes les variants que poden condicionar la competició, aquest dimecres serà un d’aquells que caurà en dins de l’òrbita de l’oblit esportiu. A la duresa del campionat, cal sumar un munt de factors ja coneguts per tots els qui seguim el taekwondo des de fa temps, entre ells, la autoexigència. Una virtut (o defecte segons com es miri) que per a molts és una llosa massa pesada.

Ja avançàvem ahir de la poca claredat en el repartiment de les medalles. Uns metalls en alguns casos sorprenents i que deixen fora de tota lògica les millors previsions dels més optimistes. Avui la Xina ha ampliat el seu particular rànquing amb un or més i s’afegeixen a la llista dels qui han aconseguit pujar a dalt de tot del podi Tailàndia i Turquia. 

La classificació general per països fins avui en femení està encapçalada per la Xina seguida per Croàcia, Tailàndia i Gran Bretanya. Espanya està en la vuitena posició. 

Turquia, Iran, Espanya i Afganistan lideren les quatre primeres posicions dins el rànquing en masculí. 

En aquest quart dia de competició, els espanyols han seguit la mateixa tònica d’ahir deixant, un dia més, el coll dels Doboks sense possibles medalles. 

La única representant femenina ha estat la basca Elaia Torrontegui (-46 kg). Ha lliurat el primer combat i en el segon no s’ha presentat la seva adversària. En la seva estrena s’ha desfet de Jasmine Branca (Austràlia) per 5 a 2, però s’ha quedat a les portes del bronze al caure davant la coreana So Hui Kim per 1 a 8. 

Adrian Cifuentes (-54 kg). El de Gran Canària ha superat a l’australià Steven Foullas per 9 a 1, al representant de Lesotho Marumo Moloisane per 5 a 2 però no ha pogut amb el brasiler Michael Soares (5 a 8). 

El valencià Raul Martinez (-74 kg) ha superat al japonès Yoshihiro Nagano per 5 a 1 però ha perdut en el següent combat contra el tailandès Patiwat Thongsalup per 4 a 10. 

José Luis Méndez (-63 kg), Jon García (-87 kg) i la catalana Elena Gomez (-73 Kg) són l’aposta per demà dijous. 

Les Lliguetes amb Resultats i Classificacions AQUÍ.
La Web Oficial AQUÍ.