dimecres, 23 de febrer del 2011

XIX Campionat d’Hivern Ciutat de Banyoles. Tot Apunt


Tot a punt per tornar a gaudir de l’espectacle del taekwondo a la nostra ciutat.
A partir de les nou del matí d'aquest dissabte, el pavelló poliesportiu de la Draga tornarà a obrir les portes per oferir la intensitat d’aquest esport gràcies a la aportació d'esportistes i campions per part de clubs capdavanters tant de Catalunya com de fora.

Una fita que no seria possible realitzar si no fos per la complicitat de tots aquells que any rere any no deixen escapar l’oportunitat de poder participar en el Campionat de Taekwondo de Banyoles.

Agrair també a tots els que per primera vegada visitaran una ciutat oberta a l’esport amb un impressionant estany que convida a practicar qualsevol activitat física o, senzillament, gaudir del plaer de una passejada.

Des del Blog Taekwondo Banyoles, volem doncs, donar les gràcies per la seva presencia i desitjar a tots els següents clubs la millor de la sort en els seus combats:

De Catalunya:
Gimnàs Seul, Hermanos Argudo, Taekwondo Damian, Sprint, Taekwondo Joan’s, Alexandra, Crazy Jumpers, Ban Chum, Ars Phisica, Nazaret, Nippon Prat, Koryo Reus, Studio Fran Martin, Sandow, Talma L’Hospitalet i Jan-Su.

De Balears :
Club MSS 06 (Palma, Mallorca) i Taekwondo Keon (Son Servera, Mallorca).

D’Aragó:
Free Time (Terol), Taekwondo Kumgan (Saragossa),  M. Diez Alcañiz (Alcanyiç, Terol) i Taekwondo Garrapinillos (Saragossa).

De França:
Ligue Languedoc Roussillon.

El Campionat d’Hivern Ciutat de Banyoles està organitzat per l’ Ajuntament de Banyoles, amb el suport i col·laboració de la Diputació de Girona, la Federació Catalana de Taekwondo i el gimnàs Jan-Su.

Per facilitar l’accés al pavelló, podeu veure la seva situació en la vista aèria de Google Heart.

Us recordem també que aquest es troba situat a la part nord de la ciutat, al costat de l’estany.

Accediu a la vista AQUÍ.