dilluns, 14 de febrer del 2011

US Open 2011 Taekwondo.

Per tercer any consecutiu, l’Open dels Estats Units d'Amèrica ha tornat a aconseguir la més alta qualificació per part de la W.T.F.

En el seu vintè aniversari, la Federació Mundial de Taekwondo ha concedit el G-2 als qui, precisament, varen ser els primer en aconseguir la més alta qualificació atorgada per la mundial. Per aquest 2011 només tindran l’honor de estar en aquest grup i fent costat al Us Open, l'Open de Corea i l'Open d’Anglaterra.

L'Obert dels Estats Units 2011 (oficialment US open) es durà a terme aquesta setmana entre el 17 i el 21 de febrer a Austin (Texas), i l’esdeveniment d’aquest any compta amb un grapat d’estrelles amb més de 1.500 atletes, incloent nombrosos campions del món i medallistes olímpics.

Confirmats 55 països participants, inclosos els 29 equips nacionals de Azerbaidjan, Brasil, Camerun, Congo, Costa Rica, Croàcia, Dinamarca, Equador, El Salvador, França, Geòrgia, Alemanya, Ghana, Gran Bretanya, Guatemala, Hondures, Hong-Kong, Índia, Israel, Costa d'Ivori, Mèxic, Martinica, Marroc, Puerto Rico, Senegal, Sèrbia, Suècia, Tahití i Uzbekistan. El contingent dels EUA el representen, a més, taekwondistes de 40 dels seus 50 estats.

Aquest és el programa d’activitats:

17 de febrer: Totes les Divisions de Pumses més la Cerimònia d’obertura

18 de febrer: Totes les de Junior (14 a 17 anys) en combat

19 de febrer: Combats Sènior
Dones: Categories -46, -49, -53 i -57 kg
Homes: Categories -74, -80, -87 i -87 kg

20 de febrer: Combats Sènior
Dones: Categories -62, -67, -73 i +73 kg
Homes: Categories -54, -58, -63 i -68 kg

No tenim constància a hores d’ara si Espanya o alguna territorial participarà en aquest prestigiós campionat (tenim els nostres dubtes, ja que properament hi ha prevista la concentració amb la Xina). A falta de la confirmació oficial i si és el cas d'absència, aquest serà el segon any consecutiu que la F.E.T. no hi participa i deixa escapar una bona oportunitat perquè els taekwondistes espanyols puguin continuar sumant punts i escalar posicions dins el rànquing mundial.

Els Enllaços:
LA Web Oficial AQUÍ.
La Circular AQUÍ.