dimecres, 14 de desembre del 2011

11è Festival d’Arts Marcials en Benefici de La Marató de TV3


Un altre any més, i des de l’ AJAE (Associació d’arts marcials de l’alt Empordà) en Miquel Riera ens fa partícips de aquesta nova edició del festival en benefici de la Marató de TV3.
 
Aquest 2011, els beneficis de la Marató estan destinats a la Regeneració i Trasplantament d’òrgans i Teixits.
 
Us convidem a participar en aquest esdeveniment, i  sobretot, a col.laborar anònimament en els diferents projectes  solidaris impulsats per la Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 que, enfocats a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties, engeguen cada any un nou repte per avançar en estudis que culminin en solucions per ajudar a qui pateixen alguna mena de malaltia o d’incapacitació que, ara per ara, no tenen curació definitiva.

La Invitació d’aquest any és la següent:

“El proper diumenge 18 de desembre estem preparant el Festival d'Arts Marcials en benefici de LA MARATÓ de TV-3 , en aquesta edició disposarem de tot el Poliesportiu Municipal de Figueres , a on hi muntarem 4 zones d’entrenament , també disposarem d’una zona lúdica amb un inflable per la mainada i uns tallers educatius (pintura , escriptura oriental , jocs , etc.) . En les zones d’entrenament hi realitzarem tota mena d’estils de lluita com per exemple el JUDO , AIKIDO , TAEKWONDO , NAMBUDO , KUNG-FU , TAICHI , JU-JITSU , JIU-JITSU WEBBS , BRAZILIAN , KARATE , KOBUDO , AIKI-JITSU , QWANKIDO , TAING-BANDO , KENDO , IAI-DO , etc.

Els horaris de la matinal són :
09.00 h.  Inici de les inscripcions (Aleví i Sènior)
09.30 h.  Presentació i Escalfament    
09.45 h.  Inici de les classes (Aleví i Sènior)
10.00 h.  Inici de les inscripcions (Benjamí, Pre-benjamí)
10.30 h.  Inici dels tallers (Benjamí i Pre-benjamí)
12.00 h.  Inici de la Classe de Jocs de Lluita (Benjamí i Pre-benjamí)
12.45 h.  Final de les Classes (Aleví i Sènior)
             Final de la Classe de Jocs de Lluita (Benjamí i Pre-benjamí)
12.50 h.  Exhibicions dels diversos estils de lluita (2 minuts cadascuna)
13.15 h.  Cloenda del Festival

Tots els participants realitzarem un donatiu de 10  € per La Marató de TV-3 en el moment de la inscripció . Podrem gaudir de diversos tallers lúdics , i classes per a tots els nivell i totes les edats . Tots hi podem participar encara que no hàgim practicat cap estil de lluita.
Disposarem també de Servei de Bar dirigit per l’escola d’hostaleria del Institut l'Olivar Gran.

COL.LABORA AMB LA MARATÓ , DIU MOLT DE TU !!!

MÉS INFORMACIÓ :
TV 3 

Associació de Judo de l´Alt Empordà