diumenge, 20 de novembre del 2011

Taekwondo: Campionat de Catalunya Junior (Edició 2012)


Medalla d’or i de bronze pel combinat desplaçat a Barcelona. 
Fidels a una nova edició d’aquest clàssic, el gimnàs Jan-Su ha desplaçat  a la capital catalana a set esportistes per disputar el Campionat de Catalunya Junior XXXVI en masculí i XXVII en femení.

Alex Falgas s'ha tret l’espina de la darrera edició al aconsegueix la primera posició en gall (-51 kg), mentre que Sofia Viana en la seva primera participació en un junior ha aconseguit la medalla de bronze en mosca femení (-44 kg).
Tot i guanyar dos combats, José Luis Lupiañez (ploma, -55 kg) s’ha quedat a les portes de medalla. Boulaye Diarra en la mateixa categoria, no ha pogut passar de preliminars, igual que  Aaron Reyes  en lleuger (-59 kg).

En femení Zaira Harinero (gall, -46 kg)  ha deixat escapar l’oportunitat de repetir l’èxit aconseguit el 2010 al caure en preliminars, mentre que Soumaya Belkir (pesat, +68 kg) no ha tingut opció i també ha caigut en preliminars.

Els Resultats Oficials AQUÍ. (Inserirem l’enllaç quan aquest sigui publicat per la F.C.T.)

diumenge, 13 de novembre del 2011

Taekwondo: Copa del Rei 2011. Els Resultats

Finalitzada ja la competició celebrada en el pavelló Pitiu Rochel d’Alacant aquest dissabte 12 de novembre. Aquestes han estat les medalles aconseguides pels representants catalans en aquesta XVIII edició de la Copa del Rei.
Categoria Masculina:
-58 kg Medalla d’or per Javier Marrón (CAR) i medalla de plata per Joel Gonzalez (Federació Catalana de Taekwondo)
-68 kg Medalla d’or per Daniel Quesada (Federació Catalana de Taekwondo) i medalla de bronze per Mario Aguilar (CAR)
+80 kg Medalla de bronze per Jaume Martinez  (Federació Catalana de Taekwondo)
Categoria Femenina:
-57 kg Medalla d’or per Janira Rivera (Federació Catalana de Taekwondo) (Rivera també revalida el títol aconseguit en l’edició del 2010) i medalla de plata per Tamara Good  (Federació Catalana de Taekwondo)
+67 kg Medalla de plata per Elena Gomez (Federació Catalana de Taekwondo)
Exceptuant alguna sorpresa, els veterans i en part grans favorits, han complert amb les expectatives aconseguint la primera posició en les seves corresponents categories. Estem parlant de esportistes de la talla de Jon Garcia (Euskadi), Brigitte Yagüe (Balears) o Rosana Simón (Canàries)
Les Lliguetes amb tots els Resultats AQUÍ. 

dissabte, 12 de novembre del 2011

Taekwondo: Ultima Hora Copa del Rei 2011

Javier Marron aconsegueix la medalla d’or en -58 kg pes olímpic. 
El de Figueres ha aconseguit la primera posició en aquesta categoria després de desfer-se de Juan José Rodriguez (Andalusia) per 8 a 3, de Ivan Robledo (Madrid) per 10 a 1 i en semifinals de Juan Fernandez (Galicia) per 4 a 1.
Final increïble. Final catalana. L'edició d’aquesta Copa del Rei serà recordada com un gran xoc entre dos grans campions. I tots dos de l’Empordà. 
Javier Marrón vs. Joel Gonzalez. L’experiència i la força dels millors taekwondistes de casa que aquests darrers anys han passejat el nom del Taekwondo per tot el món, s’ha vist traduïda durant tot el combat en el respecte entre uns competidors que han mesurat amb molta cautela en tot moment totes les accions que efectuaven. No ha estat fins el punt d’or quan Marrón s’ha imposat finalment al de Vilafant. 
Amb aquesta victòria, Javier Marrón revalida el títol aconseguit en la edició del 2010.
Podem avançar fins ara les següents medalles per Catalunya: Daniel Quesada i Janira Rivera medalles d'or, Tamara Good i Elena Gomez plates, el rosinc Mario Aguilar bronze igual que el barceloní Jaume Martinez. 
En breu, la resta de resultats Oficials.  

dimecres, 9 de novembre del 2011

Taekwondo: Resum Campionats 2011.

S’acaba el 2011 i davant els dubtes generats sobre els campionats i dies a celebrar podem fer un resum de les modificacions en les dates dels que afecten a nivell competitiu, a esportistes de Catalunya. 
Arranquem aquesta setmana amb els campionats d’Espanya de Poomsae Infantil i la Copa del Rei (Alacant) aquest 12 de novembre.
Els seguiran per ordre de data:
Dia 20 de Novembre: Campionat de Catalunya Junior (Barcelona) (Edició  2012).
Dia 27 de Novembre: Campionat Interclubs Ciutat de Tarragona (Pavelló poliesportiu del Morell).
Dia 04 de Desembre: Campionat de Catalunya Infantil de Poomsae (Barcelona).
Dies 10 i 11 de Desembre: Open Internacional de Paris (la F.E.T. té marcats en la seva web els dies  26 i 3 de desembre)
Dia 11 de Desembre: Campionat Absolut de Catalunya (Barcelona) (Edició  2012).
Dies 13 al 15 de Desembre: Campionat d’Europa Universitari de Taekwondo (Braga, Portugal).
Dia 18 de Desembre: Campionat d’Espanya per a Clubs (la F.E.T. ho té marcat el dia 10 de desembre)
Esperem que en breu les dates siguin rectificades i confirmades per la mateixa F.E.T. a través de la seva pàgina Web.
(Nota de la Redacció: En aquesta llista no estan inclosos els campionats i opens de la resta de comunitats autònomes. Recordar també que la primera setmana de desembre tindrà lloc a Londres el “Taekwondo Test Event for London 2012 Olympic Games”)

dimecres, 2 de novembre del 2011

Campionat de Taekwondo de Catalunya Infantil de Competició.

La vint-i-setena edició de la fabrica de futurs campions catalans de taekwondo celebrada aquest diumenge dia 30 d’octubre dins el marc del Pavelló Poliesportiu de la Mar Bella, ha finalitzat amb un balanç molt positiu en quantitat de metalls. 
De les 14 possibles medalles que es podien aconseguir, 11 han estat pels components del Gimnàs de Figueres. Concretament 3 ors, 1 plata i 7 bronzes. 
Primeres posicions per Francisco Gonzalez (Grup B, 25-28 kg), Soufiane Belkhir (Grup E, 33-37 kg) i Nerea López (Grup D, 29-33 kg). 
La única medalla de plata ha estat per Felipe Martinez (Grup A, 28-31 kg). 
Els bronzes els han aconseguit Felipe Molina (Grup A, 23-25 kg), Oscar Ramirez (Grup B, 28-31 kg), Izan Harinero (Grup D, 34-37 kg) i Pau Gonzalez (Grup D, 46-49 kg) en masculí. Judit Diaz (Grup B, 34-37 kg), Isabella Molina (Grup C, -28 kg) i Sofia Viana (Grup E, 41-44 kg) ho han fet en femení.
Tot i el seu treball, els empordanesos Jonathan Casado (Grup E, 41-45 kg) i Prese Martinez (Grup D, 47-51 kg) no han pogut aconseguir medalla, igual que el banyolí Boulaye Diarra (Grup G, 49-53 kg). 
El petit dels Diarra (4 vegades campió de Catalunya en aquesta modalitat) no pogut revalidar i defensar el títol degut, en part, al pèssim arbitratge que ha patit. 
Bolulaye ha estat l’únic representant del Pla de l’Estany en el Campionat de Catalunya Infantil en aquesta segona edició del 2011. Els qui hem viscut en aquests darrers anys, la intensitat, el somni i la creença amb aquest esport tant minoritari a Banyoles, esperem i desitgem que aquesta única participació (ens tenim que remuntar fins el 2002 per retrobar-nos amb un sol participant) es tradueixi amb un nou cicle d’esportistes novells que continuïn amb la mateixa il·lusió i amb un esperit renovat, el llegat de tots els qui, amb molt de sacrifici, els han precedit.
Els Resultats Oficials AQUÍ.