divendres, 24 de juny del 2011

Taekwondo: Nous Protectors Dempeus Daedo


Avui dissabte és el primer dia d’arribada dels països i els seus respectius equips per prendre part en el “W.T.F. World Qualification Tournament Baku”, és a dir, el classificatori per anar als Jocs Olímpics de Londres 2012.
El registre s’allargarà fins el dia 27 (tres dies abans no comencin les competicions) i els més matiners en presentar-se a Bakú (Azerbaidjan)  tindran l’opció de estrenar i entrenar amb els nous protectors dempeus Daedo.
Segons una nota feta publica per la mateixa Federació Mundial de Taekwondo, i després d’una sèrie d’esforços per millorar el sistema de detecció en els mitjons, aquestes correccions ja s’han produït i provat completament.
L’aplicació d’aquestes modificacions es van iniciar després del mundial de Taekwondo de Gyeongiu en que es varen constatar diferents problemes i la W.T.F. va decidir que es treballés d’immediat per solucionar-los.  
El canvi més important és que el sensor de posició s’ha mogut de 2 cm. cap al taló i 1 cm. cap a l’exterior del peu.  D’aquesta manera, s’intenta corregir que les tècniques en els “tuits” siguin una mica més exigents alhora d’aplicar-les. A més s’ intenta evitar la tendència en l’augment de lesions al genoll que es produïen fins ara en els esportistes al no permetre aquests que el seu contrari efectués accions d’aquest tipus que aconseguissin puntuar.
Els mitjons nous només s’acceptaran per utilitzar en els tornejos de classificació de la W.T.F. per a Londres 2012 i  la WTF es compromet a proporcionar gratuïtament un parell de mitjons nous per a tots els atletes participants en el Torneig Classificatori Mundial W.T.F. Bakú. A més, aquests nous protectors dempeus estaran disponibles durant els entrenaments de tots els equips i, com és lògic,  també es podran per comprar, amb un preu especial, en el mateix lloc.
Segons la W.T.F. : “Creiem que aquest esforç es traduirà en millorar molt més les competències en el Taekwondo amb la visualització de patrons molt més justs i més emocionants”
Escuchar
Leer fonéticamente
Diccionario
La Noticia original AQUÍ.