diumenge, 1 de maig del 2011

Campionat del Món de Taekwondo. El Primer Dia


Es compleixen les expectatives  durant el primer dia del Mundial de Taekwondo.

Tant Brigitte Yagüe i Joel Gonzalez es classifiquen per disputar demà les semifinals i asseguren les dues primeres medalles per la delegació espanyola.

La balear s’ha imposat a Valentina Francisca (Indonèsia) per 4 a 0 i a la ucraïnesa Ganna Soroka en el punt d’or després d’acabar el combat amb empat a quatre. En quarts s’ha desfet de la representant del Brasil, Silva Fernanda per 3 a 0.

Capítol a part pel Català. El de Vilafant ha continuat igual de contundent com ens ve demostrant darrerament. No ha volgut decebre a ningú i ha donat un pas de gegant per intentar demà pujar a dalt del podi. El primer en tastar el seu bon taekwondo a estat el marroquí Mohamed Ali Melghagh (8 a 0). El següent el guatemalenc Josue Mejia al caure per 12 a 0. Nasikhidin Vorisov de Tadjikistan ha sucumbit per 10 a 3. Joel Gonzalez ha rubricat el seu primer dia de competició davant el xinès Xu Yongzen per 8 a 2 assegurant-se, igual que Yagüe, la medalla de bronze.

En la recta final per descobrir finalment qui s’endurà el campionat del món de taekwondo en -49 femení, Brigitte tindrà que superar l’escull anomenat Wu Jingyu, campiona olímpica, mentre que Joel en -58 tindrà que fer el mateix contra el representant de la Xina Taipei Wei Chen.

Recordar-vos també que a part de aquestes dues semifinals, demà salten damunt del tatami tres pesos més. El torn per intentar arribar a semifinals serà per Laura Urriola (-53 Kg) i Raquel Menéndez (-67 Kg) en femení i de Nicolas Garcia (-80kg) en masculí.

A l’espera dels resultats oficials, us deixem els enllaços de totes les lliguetes per aquests dies en Femení AQUÍ.
i En Masculí AQUÍ.
La Web Oficial AQUÍ.