dimarts, 15 de febrer del 2011

3er. Trofeu Federació Catalana de Taekwondo.

L’antic Joves Promeses ha tornat a congregar un bon nombre de competidors de tota Catalunya per donar opció a molts d’ells a demostrar-se a si mateixos del que són capaços i que en aquest esport també hi tenen el seu lloc.

En la seva tercera edició després del seu canvi de nom, el Trofeu Federació Catalana de Taekwondo està enfocat, principalment, per tots els majors de 14 anys que, o bé no han competit de manera regular des de petits o que, senzillament, en la seva entrada més tard en el taekwondo, volen provar i sentir la sensació de competir .

Per tant, bon criteri el de la Federació Catalana de Taekwondo de no deixar participar als competidors que hagin aconseguit medalla en: Campionats d'Espanya, Catalunya, Absolut, Trofeu Generalitat, Sub-21 més els ors del Catalunya Junior (en el cas dels masculins), mentre que en fèmines tampoc està permesa la participació a totes aquelles competidores que hagin pogut pujar al podi en els Campionats d'Espanya, els ors i plates de: Catalunya Absolut, Trofeu Generalitat, Ciutat de Barcelona, Sub-21 més els ors del Campionat de Catalunya Junior.

A més, per fer més justa la balança, els competidors estan dividits en dues categories: la primera per cinturons Grocs, Taronges i Verds i la segona per cinturons Blaus, Marrons i Negres.

Una sola representant del gimnàs. I després d’un llarg parèntesi. Motiu més que suficient per alegrar-nos de la seva medalla.

Ieva Narbutaite s’ha penjat la medalla de plata després de caure en la final davant Carla Montes (Seul) en la categoria I.
Sens dubte una bona notícia i una bona manera de retrobar-se amb aquest esport.
La nostra més sincera enhorabona, alhora que l’emplacem i animem a que el seu esforç tingui continuïtat !

Els Resultats Oficials AQUÍ.