dilluns, 20 de desembre del 2010

La Marató de TV3 Bat Rècords


La Marató de TV3 bat rècords amb 7,2 milions recaptats.

Des de taekwondo Banyoles volem felicitar i agrair a tots els qui contribueixen cada any amb les seves aportacions a que la Marató de Tv3 sigui més gran.

A tothom i en particular als qui estimem aquest esport, moltes gràcies per la vostra anònima i desinteressada col.laboració.

Segons El Punt:

"El programa especial, conduït per Albert Om i dedicat a les lesions medul.lars i cerebrals adquirides, aconsegueix més diners que mai malgrat la crisi

En aquesta dinovena edició s’han organitzat 1.200 activitats arreu de Catalunya

La marató de TV3 ha batut el seu rècord de recaptació en tancar el marcador aquesta matinada amb 7.246.114 euros. El programa especial de més de 15 hores, conduït per Albert Om i dedicat a les lesions medul.lars i cerebrals adquirides, ha aconseguit mobilitzar milers de persones al llarg d’aquest diumenge.
En plena crisi econòmica, La marató de TV3 ha aconseguir recaptar més diners que mai, demostrant el compromís i la participació dels catalans en aquesta iniciativa que aquest any ha arribat a la seva dinovena edició.

La marató, més enllà del programa especial de TV3, amaga darrere el treball i la col.laboració de milers de ciutadans, que de forma voluntària organitzen activitats arreu de Catalunya el mateix dia de la iniciativa i durant tot l’any. En aquesta ocasió s’han organitzat 1.200 activitats, en què s’ha aconseguit recaptar més d’un milió d’euros."

Us recordem que podeu continuar fent donacions fins el dia 31 de gener.
Els canals de recepció de donatius estaran oberts i es poden realitzar a través del compte corrent, Servicaixa, Internet i les aplicacions per a iPhone i Android.

Més Informació http://www.tv3.cat/marato/