diumenge, 19 de desembre del 2010

Campionat Absolut de Catalunya de Taekwondo. Els Resultats


Tancant el calendari del 2010 en aquest esport, el campionat de Catalunya Absolut de Taekwondo (edició 2011) s’ha celebrat en aquest hivernal diumenge de desembre en el marc del pavelló de la Mar Bella de Barcelona.

Amb una mica menys de participació que en les darreres edicions (42 en femení i 81 en masculí), els 123 esportistes que finalment han pres part en aquest clàssic ens han fet gaudir de la espectacularitat del taekwondo.

El balanç final del gimnàs han estat 4 medalles, una d’or, una de plata i dues de bronze.

Amb dos baixes de darrera hora (Suarez amb amigdalitis i Bonilla amb lumbàlgia) el Jan-Su ha afrontat aquesta competició amb 6 competidors.

Alex Falgas (-54 kg) i en la seva primera presencia en aquesta categoria, s’ha desfet de David Mesa (Hermanos Argudos) per 11 a 7, però davant un experimentat Sirac Galan (Toledo Dong Yang) ha caigut per 15 a 6.

Josep Planella (58-63 kg) ha superat a Jon Ventura (Toledo Dong Yang) per 11 a 3, però no ha pogut acabar un segon combat igualat davant Sergio Sanchez (Hermanos Argudo) al lesionar-se novament. El banyolí s’ha hagut de retirar.

Alassana Diarra s’ha penjat el bronze en 68-74 kg desprès de que Jesús Heras es retirés també per lesió. Tot i guanyar a Eliacer Galan (Molero Sport) per 9 a 6, no ha pogut plantar-se a la final al caure davant Alex Quesada (Ars Phisica) per 1 a 12.

Odette Quintana, l’única representant femenina, també ha aconseguit la tercera posició. En menys 46 kg, la de Banyoles s’ha imposat a Laura Mallón (Hermanos Argudo) per 5 a 1, però ha caigut en el punt d’or després de l’empat a 2 davant la tarragonina Sara de Clara (Damian).

La plata ha estat per Moussa Diarra. Ha superat a Antonio Iglesias (Deportivo Fran Martin) per 8 a 4, a José Rodriguez (Nazaret) per 10 a 1 però ha deixat escapar la primera posició davant Daniel Quesada (Ars Phisica) al caure per un ajustat 2 a 3 a les acaballes del tercer assalt.

L’or ha estat per un incommensurable Javier Marrón. El de Figueres torna a exhibir-se davant tot el públic amb un recital de bon taekwondo. Primer davant Eduardo Magdaleno (Deportivo Fran Martin) per 15 a 5, tot seguit a Sergio Sánchez (Hermanos Argudo) per 12 a 3 i finalment davant un dels grans i apreciats taekwondistes de Catalunya, Mario Aguilar.
El del Joan’s ha fet un molt bon i impressionant paper en tots el combats, però en la final Marron s’ha imposat al de Roses per 8 a 4.

Els Resultats Oficials AQUÍ.