diumenge, 28 de novembre del 2010

Open Internacional de Paris. Última Hora. Alejandro Suarez, Or

No sabem si la tramuntana tindrà alguna cosa a veure, però un es pot pensar que potser sí. Si ahir l’empordanès Joel Gonzàlez es penjava l’or, ara tenim la primícia de poder-vos avançar que fa pocs instants el de Darnius ha fet el mateix.

Alejandro Suarez trenca barreres i es suma a la festa del taekwondo català al aconseguir la medalla d'or en junior -63 kg.

Des de Taekwondo Banyoles portem temps dient-ho i apostant per ell. Si actualment tenim un campió consolidat, el futur avança a passos engegantits gràcies al treball, esforç i mentalitat d'Alejandro Suarez.

La nostra millor de les enhorabones tant per a ell com pels qui han aconseguit que Alejandro continuï oferint-nos aquestes alegries.

Open Internacional de Paris. El Primer Dia.

Una medalla d’or i una de bronze escàs balanç del primer dia de competició.

Gran decepció en la delegació espanyola després que cap de les representants femenines hagi estat capaç de passar de quarts de final, mentre que en masculí un immensurable Gonzalez salva la papereta a l'equip desplaçat a la capital francesa.

El retrobament de Joel Gonzalez (-58 kg) que s’ha plantat al damunt del tatami desprès de la lesió que l’ha apartat aquests darrers mesos ha estat de pel•lícula.

El de Vilafant no ha donat cap sorpresa i ha demostrat que continua en una exuberant forma, enduent-se la medalla d’or després de guanyar a Mathieu Damiano per 12 a 1, a Aslan Batykulov (Kazakhstan) per 10 a 0, al xipriota Antonis Kyriakou per 11 a 3, contra l’espanyol José Francisco Ramirez per 5 a 3, al portuguès Pedro Póvoda per 11 a 8 i finalment contra el suec Mohammed Qantananai per 15 a 3. Les puntuacions en els marcadors són un clar exponent de la superioritat mundial del català en -58kg.

Bronze per Cesar Mari Puerta (-68). Mala sort per Mari després de demostrar el seu potencial a mesura d’anar disputant els combats. Desprès de superar a Henrith Thach per 11 a 3, a Stevens Barclais per 7 a 5, a James Wachira per 10 a 5, a Adam Manai per 9 a 3 i a Orcun Özturk per 2 a 0, el francès Amnine Manai l’ha privat de poder disputar la final al superar-lo per 4 a 1.

Els Resultats AQUÍ.
Els Podis AQUÍ.