dimecres, 3 de novembre del 2010

5è Open Nacional de Taekwondo l’Alcora-Marina d’Or. Els Resultats

Taekwondo Banyoles podria començar de diferents maneres, però, sense voler i per casualitats, ens hem assabentat de que el 5è Open Nacional de Taekwondo l’Alcora-Marina d’Or coincidia amb els 25 anys de taekwondo a l’Alcora.
Aquesta fita ha estat possible gràcies a Eugenio Granjo, que, a part de ser el director tècnic Club Deportivo Granjo, és conegut dins el món taekwondistic pel seu esforç per donar a conèixer aquest esport i ser un dels artífexs que recolza i organitza molts dels campionats d'aquesta comunitat.
És per aquesta raó que abans de res volíem felicitar i encoratjar a seguir amb la seva tasca cap a aquest esport i li desitgem molts èxits, tant pels seus competidors com pel que representa en l’esperit d’aquest esport.

Arrencava la cinquena edició d’un campionat que s’està obrint pas amb il.lusió i que comença a ser un dels referents de la tardor. Si cal destacar el gran èxit de participació, també es pot un imaginar la quantitat d’afluència de públic que ha omplert les graderies del pavelló animant contínuament a tots els competidors.

El gimnàs de Banyoles a tornat a la capital del Pla de l’Estany amb 4 medalles de quatre competidors: 3 plates i 1 bronze. Les medalles de plata han estat en pre-cadet per Mariama Sidibe (-31kg), en junior per Alassane Diarra (-68 kg) i en senior per Moussa Diarra (-68 kg). El bronze ha estat en cadet per Boulaye Diarra (-49 kg).

Els components de Figueres han sumat 7 medalles més: 3 ors, 2 plates i 2 bronzes. Ors per José Luis Lupiañez (cadet -45 kg), Aaron Reyes (junior -55 kg) i Zaira Harinero (Junior -44 kg).
Plates per Izan Harinero (pre-cadet -34 kg) i Nerea López (cadet -29 kg) i bronzes per Soumaya Belkhir (cadet -59 kg) i Pere Rodríguez (senior -54 kg).
Destacar la participació de Soufiane Belkhir i Jonathan Casado en cadet que han caigut en preliminars i la de Hèctor Caballero en junior que s’ha hagut de retirar per lesió.

L'enllaç als resultats AQUÍ.
(Publicats el divendres 05 de novembre)