divendres, 15 d’octubre del 2010

Open Internacional de Taekwondo d’Andorra


La cita més a prop de casa aquesta setmana te nom i lloc: Novena Copa d’Andorra / Trofeu AnyósPark.

Serà aquest dissabte dia 16 d’octubre en el Pavelló Esportiu Prat Gran d'Escaldes-Engordany, un dels complexos esportius del Principat que tenen al nostre parer dos virtuts envejables: la proximitat a la pista que fa gaudir de la intensitat del taekwondo i sobretot la lluminositat natural que ofereix.
Com és habitual en els últims anys, aquest campionat es celebra des de les deu del matí fins les dues del migdia i a partir de les quatre fins arribar a la seva finalització.

Confirmada l’assistència dels següents països: França, Espanya (CAR Murcia i Barcelona), Bèlgica, Senegal, Luxemburg, República Centreafricana, Marroc i Andorra. Destacar també la participació de diferents clubs de Catalunya, Balears i Aragó.

Amb protectors electrònics Daedo, destacarem la novetat de que la Copa d’Andorra serà un dels primers campionats privilegiats en aplicar part de la nova normativa aprovada fa escassament una setmana per la WTF: 4 punts cop de peu al cap amb gir i finalització del combat si hi ha una diferencia de 12 punts al acabar el segon assalt. També es donarà 1 punt extra si es tira al contrari al sòl efectuant una tècnica.

Esperem poder-vos oferir els resultats en breu.

Copa Taekwondo Bicentenari Mèxic 2010

Espanya ha estat convidada pel Quadrangular Internacional de Mèxic.

Dintre dels actes de celebració dels 200 anys d’Independència i del Centenari de la Revolució d’aquest país, la Federació Espanyola de Taekwondo participa, conjuntament amb Xile, Corea i l’amfitriona Mèxic en el quadrangular que tindrà lloc aquest mateix dissabte dia 16 en l’auditori Josefa Ortíz de Domínguez de la ciutat de Querétaro (Méxic).

Aquest campionat és una iniciativa del Govern Federal que, per mitjà de la CONADE (Comissió Nacional de Cultura Física i Esport), entra dintre dels actes concebuts com els màxims esdeveniments esportius a Mèxic per commemorar les festes del Bicentenari de la Independència i el Centenari de la Revolució.

El Festival Olímpic del Bicentenari 2010 comptarà amb la presència de les figures més cèlebres de l’esport mexicà, i veurà reforçada aquesta festa amb l’aparició de diversos atletes internacionals representatius pels seus èxits en els passats Jocs Olímpics de Beijing 2008.

La delegació espanyola desplaça els següents esportistes:

José francisco Ramírez (-58 kg), Erik Garcia (-68 kg), Fernando Rascado (-80 kg) i Mikel Bernal (+80 kg) en masculí. Les noies les encapçala Elaia Torrontegui (-49 kg), Andrea Rica (-57 kg), Lua Piñeiro (-67 kg) i Sandra Lorenzo (+67 kg).

La Web oficial d’aquest esdeveniment AQUÍ.