dijous, 7 d’octubre del 2010

5è Campionat del Mon de Taekwondo de Pumse.

Des de Taekwondo Banyoles us volem ajudar a l’accés a la informació. Aquesta setmana les notícies tenen el protagonisme del 5è Campionat del Món en modalitat de Pumse. La WTF ha publicat en la seva web les darreres novetats relatives a aquest campionat que tindrà lloc dintre de dos dies a Uzbekistan a més de les ciutats escollides pels classificatoris de Londres 2012.

Aquesta és la traducció:

" Tashkent, Uzbekistan està llesta per el 5ª WTF Campionat Mundial de Taekwondo Poomsae previst des del 08 fins el 10 d’octubre 2010.

L’esdeveniment de tres dies de durada, tindrà lloc al Universal Sports Palace de Uzbekistan amb capacitat per 2800 places i s’espera que atregui 454 atletes de 58 països.

Els atletes competiran per 18 medalles d’or en joc en el Campionat Mundial de Poomsae de Tashkent. Les categories Master-3 masculina i la 3ª en femení són de nova creació. Els atletes de més de 60 anys podran participar en aquestes categories (Master-3).

Després de realitzar dos dels quatre primers Poomsaes obligatoris predeterminats per la WTF, el 50 per cent dels participants es classificaran per a la següent ronda d’acord a la puntuació mitjana de les dues actuacions.

En el cas que hi hagi més de 21 competidors, els atletes es dividiran en dos grups en la ronda inicial del sorteig i el 50 per cent dels participants de cada grup avançaran a la ronda semifinal.

La part superior del 50 per cent dels participants hauran de realitzar dos dels quatre Poomsaes obligatoris predeterminats per la WTF. Els vuit millors atletes de cada categoria (individual, d’equip i dobles) serà seleccionat i avançarà a la ronda final d’acord amb la puntuació mitjana de les dues actuacions.

Els vuit millors atletes de cada categoria hauran de realitzar les dues restants Poomsaes obligatories. La classificació dels quatre primers atletes de cada categoria serà decidida per la puntuació mitjana de les dues actuacions.

En el cas que hi hagi vuit o menys individus o equips per divisió, es classificaran automàticament per a la ronda final sense rondes preliminars i semifinals. En el cas que hi hagi 20 o menys individus o equips per divisió, automàticament es classificaran per a la ronda semifinal sense la ronda preliminar. En conseqüència els vuit individus o equips avançaran a la ronda final.

El 6 d’octubre, tindrà lloc al Crystal Ball Room de l'Hotel Intercontinental de Tashkent una reunió una extraordinària del Consell de la WTF, mentre que l’assemblea General de la WTF està prevista per el 07 d’octubre al Saló de Amir Temur del mateix hotel.

Els participants a la reunió del Consell de WTF decidiran el lloc d'acolliment pel 6ª Campionat del Món de Poomsae i els llocs d'acolliment i les dates dels tornejos continentals classificatoris pels Jocs Olímpics de Londres 2012."

Conclosa aquesta primera reunió, s’han esvaït els dubtes sobre els llocs escollits:

Referent al 6 Campionat del Món de Pumse 2011 la ciutat escollida és Vladivostok, Rússia, mentre que els respectius de cada continent on es disputaran els classificatoris per Londres 2012 són els següents:

Àfrica: Port Saïd - Egipte (Novembre de 2011)
Amèrica: Ciutat de Mèxic - Mèxic (Novembre de 2011)
Àsia: Bangkok - Tailàndia (Setembre de 2011)
Europa: Kazan - Rússia (Novembre de 2011)
Oceania: Nova Caledònia (Setembre de 2011).

El Consell de WTF també ha aprovat les propostes de modificació del Reglament de Competència de la WTF i la del Reglament d’organització i funcionament del Campionat Internacional de Taekwondo. Totes dues requereixen l’aprovació definitiva de l’assemblea General de la WTF prevista per avui 7 d'octubre per a la seva aplicació.