dilluns, 19 de juliol del 2010

Copa del Món per Equips 2010. El Tercer Dia.

Sorprenentment i contra el pitjor dels pronòstics, les fèmines avui ha rebut una dolorosa desfeta per part de les tailandeses, i, tot i que els marcadors finals han estat molt ajustats, aquests han decantat la balança cap el costat no desitjat. Cap de les quatre representants han pogut imposar-se a les seves rivals i Espanya a sumat la primera derrota en aquesta copa que, amb la combinació dels resultats dels altres grups, obliga a dir adéu al somni d’entrar a disputar la ronda de quarts .

Brigitte Yague (1 a 3), Estefania Hernandez (2 a 3), Lua Piñeiro (perd en el punt d’or desprès del 0 a 0) i Rosana Simón (que també ha perdut en el punt d’or al acabar el combat amb empat a 0) no han tingut el dia i han acabat com a segones en el grup B, darrera de Tailàndia i davant de Uzbekistan i el Regne Unit.

Per sort, encara tenim temps a somiar. Perquè avui també hi ha hagut lloc per la vessant positiva, i aquesta ens l’han donada els representants masculins. Davant la Xina Taipei, Espanya ha aconseguit el resultat final de 3 a 1 gràcies a les victòries de Joel Gonzalez (7 a 6), Cesar Mari (7 a 3) i Jon Garcia (3 a 0). Nicolas Garcia ha caigut per la mínima (10 a 11).

Amb el triomf d’avui, Espanya ha superat les preliminars com a capdavantera, en el grup C en masculí davant la Xina Taipei, Dinamarca i Austràlia.

Demà comença la prova de foc per a les nacions que han aconseguit passar a quarts en masculí: Iran contra Rússia, Estats Units contra Turquia, Espanya contra el país amfitrió (la Xina) i finalment la Xina Taipei contra Corea.

En femení els països que han aconseguit el passi són: Corea contra Mèxic, Rússia contra Tailàndia, Xina contra França i Estats Units contra Turquia.

Us deixem l’enllaç a les lliguetes finals AQUÍ.
...i els resultats amb les classificacions finals de les preliminars AQUÍ.