diumenge, 18 de juliol del 2010

Copa del Món per Equips 2010. El Segon Dia


Continua el bon paper dels desplaçats a la Xina. Tot i la derrota avui de una de les favorites (tothom és humà), el que compte és el resultat global, i aquest ha tornat a ser positiu per les aspiracions dels nostres esportistes.

En femení Espanya s’ha enfrontat contra Uzbekistan amb el resultat final de 3 victòries a 1. Comoditat tant per la basca Elaia Torronyegui (11 a 1) com per la gallega Estefania Hernandez (8 a 1). La també gallega Lua Piñero també s’ha imposat en el punt d’or desprès del empat a 1 mentre que la sorpresa ha saltat al veure a la canària Rosana Simón perdre per 2 a 9.

En masculí Austràlia ha caigut per 1 a 3. El català Joel Gonzalez continua orbitant en un altra planeta i no ha deixat cap opció al seu rival (12 a 2), com tampoc ho ha fet el canari Nicolas Garcia (8 a 3) i el basc Jon Garcia (4 a 2). Eric Garcia no ha pogut repetir el resultat d’ahir i ha perdut per la mínima (4 a 5).

En el darrer dia de preliminars les noies els hi toca lluitar contra el combinat tailandès mentre que la Xina serà la rival a superar en masculí.