dilluns, 5 de juliol del 2010

11è Campionat del Món Universitari: El Resum

L'Equip al complert (Foto Federació Espanyola de Taekwondo)

A la ratlla de la dotzena...

A una s’ha quedat la delegació espanyola per aconseguir la dotzena de medalles en aquesta onzena edició del Campionat del Món Universitari.

Començava la recollida el dimecres dia 30 la tècnica, amb 2 ors, 1 plata i 2 bronzes.

Mikel Martinez i Laura Kim en categoria individual han estat els primers en penjar-se l’or. Tots dos han sumat una nova medalla (plata) en parella, mentre que Mikel Martinez, Jon Monreal i Alez Elizalde en trio masculí i Patricia, Maria Teresa i Emma Camino en trio femení han sumat els respectius bronzes.

El dijous el considerat plat fort de la competició, i no perquè els altres dies estiguessin “descafeïnats”: Senzillament el torn en els combats tenia l’al•licient de que fos encetat amb dos dels clars i temuts favorits. Ens referim al català Joel Gonzàlez (-58 kg) i a la Canària Rosana Simón (+ 73 kg), que han tornat demostrar l’impressionant moment de glòria en que es troben. Tos dos han aconseguit l’or amb la complicitat de la plata de Mikel Bernal (+ 87 kg).

La resta dels dies fins diumenge han estat un continuat degoteig de podis, el divendres una nova medalla de plata per la també catalana Leire Matute (-73 kg), el dissabte bronze per la gallega Estefania Hernández (- 62 kg), tancant finalment el diumenge el bronze del també galleg Fernando Rascado (+ 80 kg).

Amb aquests resultats Espanya ha estat segona en el còmput global en masculí (per ordre, Corea, Espanya i Iran), tercera en femení (Corea, Xina Taipei i Espanya) mentre que en la classificació general ha estat segona (Corea, Espanya i la Xina Taipei).

Més informació a la Web de la F.E.T. o la Web Oficial on podreu trobar les lliguetes amb resultats.