dimecres, 19 de maig del 2010

Xº Open Internacional de Taekwondo Marina d’Or - Ciutat de Castelló

Un any més, el club esportiu Granjo va organitzar aquest campionat en el que, a part de molt bons combats s’ha pogut gaudir de l’assistència de Clubs de diferents parts d'Espanya.

Les xifres de 27 cubs de la comunitat valenciana conjuntament amb 10 de Catalunya, 1 d'Aragó, 1 de Castella-la Manxa, 1 d'Euskadi, 2 de Madrid més la selecció cadet d'Andorra donen fe de la implicació de Granjo al tornar a oferir-nos aquest obert i donar l’oportunitat de gaudir d’un dia intens de taekwondo.

Encara que el gimnàs va presentar un equip més curt de l'habitual a causa de lesions i a la convocatòria dels cadets en el Centre d’alt Rendiment, els desplaçats a la comunitat veneciana van tornar amb un global de dues plates i un bronze, quedant-se a les portes de medalla la resta de competidors.

Dels 2 únics representants de Banyoles, només Boulaye Diarra (cadet, - 45kg) va aconseguir medalla (plata) després de caure en la final per un punt de diferència contra kevin Jordan (tkd Natzaret), mentre Moussa Diarra (sènior, -68 kg) no va tenir tanta sort i va perdre també per un punt de diferència (3 a 4) en quarts de final per qui seria el guanyador d’aquest pes.

Els representants de Figueres van aconseguir dues medalles més: A la plata de Soufiane Belkhir (pre-cadet, -33 kg), li hem de sumar el bronze de Pere Rodriguez (Junior, -45 kg) després que Bernat Sierra (Seul) el superés per 0 a 7 .
Destacar també en la categoria junior la participació d' Hèctor Caballero ( -59kg) i Aaron Reyes (-55) que no van tenir tanta sort i van perdre en el combat de medalla.

Per a més informació podeu visitar la Web Taekwondo Castelló AQUÍ.