dimarts, 18 de maig del 2010

Sub-21. La Postura de la Federació Espanyola.

Les pressions no ha servit de res a la ETU, però com a mínim si a Espanya.

Avui en una nota informativa, la FET s'ha postulat i ha deixat les coses tal com estaven previstes inicialment.
Això si, amb puntualitzacions que entren dintre l'obligada lògica que ens ha imposat la ETU.
A grans trets, la ETU es manté ferma en la seva resolució i tots qui participin en aquest Sub-21 d'Espanya i no compleixin els requisits en les edats que marca l’europea, no podran participar en el Sub-21 d'Europa. 

Segons la Web de la FET:

“Després d'un dur cap de setmana en què la FET, recolzada pel CSD, ha protestat enèrgicament després de rebre la confirmació de l'ETU sobre les edats i pes de la categoria sub 21, i havent intentat, fins a l’últim instant, fer canviar la il.lògica decisió de l'ETU, la Comissió Permanent de la FET ha decidit mantenir les edats i pesos per al Campionat d'Espanya sub 21 tal com estaven previstos inicialment, poden competir, també, els esportistes nascuts l'any 89, amb la finalitat de no perjudicar els esportistes que ja tenien confirmada la seva participació en el Campionat d'Espanya sub 21 2010,

Atesa la problemàtica que aquestes edats poden ocasionar en la selecció de l'equip nacional que participi en el Ct. d'Europa sub 21 d'enguany, aquesta es realitzarà per decisió de la Comissió Tècnica de la FET, segons els criteris de selecció (1.2. El contingut de la present normativa pretén ajudar a la Comissió Tècnica de la Federació Espanyola de Taekwondo a seleccionar, de la forma més objectiva possible, als esportistes que representaran a Espanya en el Ct. d'Europa Sub 21 2010. Ajudant-se d’aquests criteris, la decisió final sobre l'equip que participarà en aquest campionat serà, sempre, responsabilitat de la comissió tècnica.), tinguent en compte que no podran ser seleccionats els nascuts en els anys 93 i 94, ni els que participin en les categories de -50 kg masculina i -43 kg femenina, ja que l'ETU, no permetrà la participació d’aquests.

EDATS: nascuts en els anys 89,90,91,92,93,94.
PESOS:
MASCULÍ: -50, -54, -58, -63, -68, -74, -80, -87, +87.
FEMENÍ: -43, -46, -49, -53, -57, -62, -67, -73, +73"

No sabem si aquest pegat acontentarà a tothom per igual, però com a mínim es dóna la justa oportunitat a qui s’ha guanyat la plaça per a estar en el Sub-21 d'Espanya.

Podeu llegir la nota de la FET ha fet pública avui dilluns en el seu context original AQUI.