divendres, 14 de maig del 2010

Campionat d'Europa Absolut. El Segon Día.

Amarg segon dia de competició el viscut a Rússia.
Després de la mel en els llavis del dia anterior, avui no s’ha aconseguit continuar en la mateixa línia i cap dels 4 representants han pogut pujar al podi. 

El català Javier Marrón (-63 kg) ha superat a l’hongarès Attila Juhasz per 9 a 2, però en el segon davant el danès Jon Ludvig a dit adéu a les opcions de lluitar pel podi al perdre per 0 a 2 . 

Idèntica sort per a Cesar Mari (-68 kg) que després de desfer-se també del representant d’Hongria Andras Szabo per 7 a 1, el rus Vasily Nikitin s’ha imposat al valencià en el punt d’or al finalitzar el combat amb empat a 9. 

En femení les coses tampoc han anat bé. 

Rebeca Mariño (-53 kg) ha caigut en preliminars davant la representant del Regne Unit Jade Jones per 4 a 11, mentre que la seva companya de selecció, la també gallega Andrea Rica, encara que ha guanyat en el primer combat a l’anglesa Carla Summerhill per 5 a 2 i seguidament a la polonesa Aleksandra Uscinka per 7 a 4, ha perdut en quarts contra la ucrainiana Yuliua Podolian en el punt d’or després d’acabar el combat amb empat a quatre. 

Les Lliguetes amb els Resultats en Masculí i Femení d’aquest Dijous 12 de maig AQUÍ. 
Les Classificacions per Categories d’avui Dijous 13 de Maig AQUÍ. 

Aquest divendres dia 14 l’ oportunitat serà per dues gallegues més, Estefanía Hernández (-62 kg) i Lua Piñeiro (-67kg) i per el madrileny Cristian Seijo (-74 kg) i pel canari Nicolas García.