dilluns, 15 de març del 2010

Obert d'Alemanya 2010. El Segon Dia

Han pintat bastos pels competidors espanyols que amb només dos ors, dues plates i dos bronzes han tancat la seva participació en l’Open d’Alemanya.

Les esperances de veure pujar al cap damunt del podi un nombre més elevat de esportistes no ha estat possible i finalment Joel González i Andrea Rica (ors) han estat els encarregats de rentar la cara a la participació espanyola amb la col·laboració de Sandra Lorenzo i Estefania Hernandez (plates) més els bronzes de Raul Martinez i Adrian Cifuentes.

A les dues medalles aconseguides ja el dissabte per Raul Martinez (bronze) i Estefania Hernandez (plata), en la diada del diumenge s’hi han sumat les quatre restants.
L’or de Joel González confirma un altre cop per els més escèptics (si es que a hores d’ara en queda algun) que avui per avui no te rival que li faci ombra en -58kg.
El català ha afegir un altre títol a la seva vitrina després de 5 combats i superar en la final al rus Alan Nogaev per 8 a 4.
Idèntic paper el de la gallega Andrea Rica (-57 kg) que també amb 5 combats s’ha desfet molt ajustadament de la alemanya Janina Kubitzki . Rica no es queda enrere i amplia el seu currículum amb un nou èxit en la seva carrera esportiva.
La madrilenya Sandra Lorenzo (-73 kg) també s’ha afegit al carro dels medallistes amb la seva meritòria plata. A estat a un pas de pujar al cap damunt del podi, però la russa Anastasia Baryshnikova ha estat qui l’hi ha impedit aconseguir aquesta fita.
Finalment, l’únic bronze del diumenge se l’ha endut Adrian Cifuentes (-54 kg). El canari ha caigut en semifinals davant el xilè Camilo Perez per 2 a 4.

Amb aquest resultats Espanya ha quedat classificada en 5 posició en el global per països darrera de Alemanya, Rússia, Canadà i la Xina Taipei.

Us deixem les lliguetes i els resultats en el següents enllaços:

Llista 1, AQUÍ.
Llista 2, AQUÍ.
Classificació per Categories AQUÍ.
Classificació per Països AQUÍ.