dilluns, 8 de març del 2010

8è Campionat del Món Junior. El Segon Dia

El patiment dels propis companys queda reflectit en aquesta imatge
(Foto: Federació Espanyola de Taekwondo)


S'ha notat certa millora en aquest segon dia de competició, però el podi continua girant l’esquena als espanyols. No arriba aquesta desitjada medalla que acabi d’obrir la llauna a les esperances de donar alè i confiança al combinat estatal.
Avui, tot i el bon començament de tots ells, de mica en mica les il·lusions han quedat aturades per la dura competència.

El qui ha estat més a prop d’ aconseguir-ho ha estat Cristian Albadalejo (-48 kg), que no ha donat cap opció al azerbaidjanès Huseyn Mehralivev al superar-lo per 12 a 0. Li ha tocat el torn al brasiler Luis Máximo tastar l’empenta del murcià (9 a 5). Aconseguida la fita d’ arribar a quarts, el repte per superar-los passava per derrotar a Iran, però en una acció discutida, ha estat Admadi Danial qui s’ha assegurat el bronze al guanyar finalment per 5 a 8.

El madrileny Alvaro Zamorano (-51 kg) també s’ha plantat damunt el tatami amb moltes ganes. S’ha desfet amb molta facilitat del representant de Puerto Rico, José Alvarado abans del previst quan el marcador reflectia un 14 a 1 al seu favor, però en el segon combat davant el rus Alexey Denisenko ha caigut per 1 a 8.

L’andalús Antonio Leo (-73 kg) no ha volgut ser menys i ha superat en el seu primer combat al seu contrincant, el costaricenc Santillan Diomedes per 7 a 2. Però en setzens el francès Mickael Munier s’ha endut el passi a quarts al imposar-se al espanyol en el punt d’or després de finalitzar el segon assalt amb empat a 8.

En femení, les noies també han començat bé, però sense tenir continuïtat. Thais Garcia (-44 kg) ha superat en un combat d’infart a la canadenca Victória Chong per 12 a 11, però la valenciana li esperava en el seu segon combat a la temuda Iran amb Maryam Shirhajani con a rival a superar. Lamentablement, Garcia ha caigut per 4 a 6.

La segona representant femenina, Maria Isabel López (-63 kg) no s’ha complicat gaire i en el primer combat ha superat a Zhaleng Zhanbota per 7 a 0, però seguint les passes de la seva companya, no ha passat del segon davant la francesa Haby Niare per 4 a 7.

Per aquest dilluns dia 8 la oportunitat serà per Cristian Soriano (Murcia), Manuel Beloqui (Madrid) i Gaspar Trabalón (Andalusia) en masculí.
Les fèmines tindran representació de la mà d’ Ana Isabel Sánchez (Murcia), Laia Martínez (Catalunya) i Katia Calvar (Galicia).

Els resultats Oficials del pesos disputats fins ara AQUÍ.