divendres, 19 de febrer del 2010

Canvi de dates en el Classificatori pel Pre-Olímpic de la Joventut

La WTF gira la truita i finalment el classificatori pels Jocs olímpics Juvenils es disputara en dos dies.

Sorprenent la decisió de la mundial desprès de que durant aquest darrers dos mesos tot el món del Taekwondo s’hagi fet ressò d’ aquest campionat, previ al mundial junior. No s’ entén que a pràcticament dues setmanes vista del inici del pre-olimpic, la WTF a través del seu secretari general, el sr. Jin Suk Yang anunciés aquest dimecres dia 17 i a través de un comunicat oficial, que en contra dels inicials tres dies, es passi a dos.
L’ excusa es que així els esportistes que prenguin part en el preolimpic tindran un dia de descans abans de que comenci el campionat del Món Junior.

No entrarem a valorar o discutir sobre aquesta correcció, però el que si cal preguntar-se és què i qui ha fallat si desprès de tants de mesos de parlar-ne en Webs oficials, Blogs, diaris, revistes, amb circulars, amb pòsters oficials, cròniques de l’esdeveniment, entrevistes, etc. al final se’n han adonat de que els esportistes “necessiten” un dia de descans.

Potser el fet d’aquest canvi pot semblar irrellevant, però entre altres incongruències els qui patiran més aquest modificació seran els familiars o amics que tenien previst arribar amb el temps just a Mèxic amb un bitllet adquirit fa molt de temps.

Aquesta és la traducció:

"Em dirigeixo a vostè per a informar-li que la WTF finalment ha decidit organitzar el Torneig de classificació pels Jocs Olímpics de la Joventut per dos (2) dies de març (el 3 i 4 ) en lloc de tres (3) dies de març (3 al 5).
Com ja hem notificat en la nostra carta del 29 de gener de 2010, han estat curosos els càlculs de temps necessaris sobre la base de les indicacions presentades i, finalment, hem decidit tornar al pla original de dos dies per a proporcionar als atletes amb un dia de descans complet abans de iniciar el Campionat del Món Junior.
El calendari detallat també s'ha modificat d'acord amb aquest canvi, i una còpia s'adjunta per a la seva deguda informació.
Li agrairia la seva amable atenció a aquest assumpte i esperem que aquest canvi no provocarà inconvenients de logística en la seva participació. A més, li informarem que els combats de repesca es celebraran després de la final de cada pes pertinent per a donar descans suficient als atletes que han aconseguit entrar en la repesca davant el combat de repesca.
L'equip de demostració de la WTF presentarà actuacions durant la pausa del dinar, i també just abans dels combats de repesca.
Per a la seva informació, els combats de repesca només tindran lloc en aquest torneig de classificació de la WTF.
L'educació contra el dopatge es portarà a terme en la reunió de caps d'equip en la VIII edició del Campionat del Món Junior el 5 de març del 2010 de les 15:00 a les 18:00.
Li dono les gràcies per endavant pel seu continu suport i cooperació per que l’organització del Torneig de Qualificació WTF i el VIII Campionat del Món Junior siguin un èxit."

Jin Suk Yang
Secretari General

Us deixem la nota informativa juntament amb la correcció del programa i els horaris (en anglès) AQUÍ.