dimecres, 3 de febrer del 2010

Absolut Espanya i Open de Trelleborg 2010

Dues proves acapararan el protagonisme “taekwondístic” aquest cap de setmana:

Per un costat, el pavelló Pitiu Rochel d’Alacant és l’indret escollit per acollir la edició 2010 del Campionat d’ Espanya en categoria Absoluta, amb la participació en masculí de Javier Marron mentre que en femení Odette Quintana tornarà als tatamis després de estar quasi 9 mesos apartada de les competicions degut a una lesió.

Per els qui no es puguin desplaçar a Alacant, la FET te programat oferir a través de la seva pàgina, la retransmissió en directe d’aquest important esdeveniment.

Fins ara s’han fet públics els horaris, mentre esperem poder veure també el sorteig i les lliguetes us deixem els següents enllaços:

La Circular AQUÍ.
Els Horaris AQUÍ.


D’altra banda, el suculent missatge (A on estaràs el febrer?) acompanyat de una senzilla imatge d’un casc en la seva circular, es quedarà en una simple anècdota al nostre país.

I es que, aquest cop, els suecs han topat amb la coincidència del esmentat Absolut d’Espanya, privant de poder participar (un altra any més) en el seu Open de Trelleborg.

Si la coincidència el 2009 amb l’open de USA va impedir l’expedició espanyola al país nòrdic, per aquest 2010 a Suècia tampoc es podrà veure competir als representants espanyols en el seu obert.

La Circular del Open de Trelleborg AQUÍ.