dilluns, 18 de gener del 2010

Invitació al 2º Campionat del Món de Para-Taekwondo

Mentre molts encara no tenen clarificat el calendari de competicions per aquest 2010, la Federació Mundial de Taekwondo continua posant fil a l’agulla alhora de lligar caps i barrets.
Avui dilluns 18, el president de la WTF, el Sr. Chungwon Choue ha fet publica a través de la Web la invitació per el proper Campionat del Món Paralímpic de Taekwondo:

“Em complau anunciar que la Federació Mundial de Taekwondo serà l'organitzadora de la segona edició del Campionat del Món Para-Taekwondo el 11 de maig de 2010 a Sant Petersburg (Rússia).
Com tots hem vist, el primer campionat l'any passat a Bakú (Azerbaidjan), va marcar un moment històric al inspirar a les famílies menys afavorides del taekwondo de tot el món. Això és gràcies a la participació molt activa de molts països i el fort suport del comitè organitzador.
Els nostres esforços conjunts van ser àmpliament reconeguts per les societats esportives internacionals, en particular pel Comitè Paralímpic Internacional (IPC).
A causa d'aquests esdeveniments, la WTF ha pres mesures molt seriosament per integrar el taekwondo als Jocs Paralímpics del 2016 mitjançant la presentació dels documents pertinents a l'aplicació de la CIP.
Aquests campionats són la nostra iniciativa d'organitzar aquest esdeveniment esportiu per a tots els atletes de taekwondo amb alguna discapacitat. Esperem que a la llarga, l'esport del taekwondo sigui capaç de contribuir no només al món de l'esport, sinó també a la humanitat. S'adjunta l'esquema i els documents necessaris relatius al campionat. Encoratgem fermament a tots els membres de l'Associació Nacional d'abraçar aquesta noble empresa i participar activament en el 2º Campionat del Món de Para-Taekwondo .
Els documents pertinents, com ara formularis d'inscripció i formularis de reserva d'hotel serà enviats des del comitè organitzador dintre poc.
Atentament, Chungwon Chou - President"

L'Enllaç de la Circular (en anglès) AQUÍ.