diumenge, 17 de gener del 2010

Trofeu Vila de Cassà. Els Resultats del Gimnàs.

Foto: Tracey Fisher

1 or, 2 plates i 2 bronzes pel Jan-su Banyoles més 6 ors, 10 plates i 10 bronzes per el Jan-su Figueres, tanquen la recollida final del primer Trofeu Vila de Cassà celebrat avui diumenge en el pavelló esportiu del “Foment deportiu Cassanenc”.

En categoria Infantil, Mariama Sibide (grup A) ha aconseguit el bronze desprès de perdre per 0 a 3 davant Sandra López (Damian), mentre que Oriol Porxas (Grup D) s’ha hagut de conformar amb la plata al caure en la final davant Soufiane Belkhir (Jan-Su Figueres).
En cadet Boulaye Diarra (Ploma) s’ha penjat el bronze després de perdre amb Marc Merlos (Last Round Polinyà) per 1 a 2.
En Junior, Killian Quintana (Pesat) ha perdut la final davant Alan de la Rocha (Damian) per 6 a 0, mentre que Alasana Diarra (Super lleuger) ha aconseguit l’únic or per la delegació banyolina al imposar-se en el punt d’or a Adrian Clavijo (Nazaret) després d’acabar el combat en empat a 3.

Els figuerencs han sumat les següents medalles: En infantil, ors per Presentación Martínez, Felipe Martínez i Soufiane Belkhir, plates per Nerea López, Oscar Ramírez, Juan Pablo Fernández, Izan Harinero i Jonathan Casado i bronzes per Isabela Molina, Elisa Marseglia, Felipe Molina, Frank González, David Gavalda, Yago Ollion, Albert Borrell i Pau González.
En cadets, ors per Zaira Harinero, José Luis Lupiañez, plates per Soumaya Belkhir, Patrícia Bloch i Alex Falgas i bronzes per Sofia Molina i Mariem Puscasu.
Finalment en Junior or per Hèctor Caballero i plates per Pere Rodríguez i Aaron Reyes.

Aquests resultats han permès al gimnàs quedar en tercera posició en la classificació per equips.