dimecres, 22 de desembre de 2010

Calendari Oficial de Taekwondo pel 2011

Trencant tots els esquemes vistos fins avui, la Federació Espanyola de Taekwondo ha sorprès propis i estranys amb la publicació aquest passat divendres dia 17 de desembre del calendari oficial d’activitats i campionats per a aquest pròxim 2011.

Odiàvem i no hem comprès mai com tota una federació esportiva no publiqués el calendari fins a entrat l’any següent (en alguna ocasió, fins i tot, ens hem de remuntar al mes de febrer)

Som conscients que lligar campionats, pavellons etc, és bastant complicat en aquest esport, però això no justifica el que aquesta manca de planificació obligués (o provoqués) més d'una vegada, el programar un campionat oficial després de les festes de Nadal amb l’avís un parell de setmanes abans que tingués lloc.
Si afegim a més, la coincidència en dates en altres programats (per exemple) per la Etu, un només podia arribar a pensar que el responsable de confeccionar l’agenda de competicions no es dignava a ni a mirar la resta de calendaris (Etu, Wtf), quan aquests estaven publicats (i per tant de domini públic) ja feia mesos.

A pesar que aquest calendari és provisional a causa de, entre els anteriorment citats, altres factors de compatibilitat (llegeixi's unificar criteris entre totes les federacions, siguin de les de comunitats autònomes, de l’europea o la mundial), si que agraïm des de Taekwondo Banyoles aquesta iniciativa a la que instem als màxims responsables federatius a seguir en el futur, corregint aquesta manca de subtilesa cap al col.lectiu que fins ara han demostrat i, emplaçant-los també, a que els propers calendaris siguin molt més complets i curosos a l’hora de concretar les dates i llocs de celebració.

El Calendari Provisional Oficial AQUÍ.

1 comentarios:

Anònim ha dit...

"Chapeau". La línea constructiva de tkdbanyoles no pasa desapercibida en nuestro mundillo. Muchos pensamos en lo expuesto. Pocos o casi nadie se atreve a levantar la voz contra el autoritarismo de la fet. Muchas gracias y felices fiestas