diumenge, 12 de setembre del 2010

Campionat d’Europa Sub-21. El Tercer Dia.

El taekwondo espanyol al final ha sumat les primeres medalles en masculí. Després de dos dies de sequera, Raúl Martínez i José Andrade s’han penjat l’or i la plata respectivament  mentre que les fèmines han aconseguit dos bronzes més.

Medalla d’or per Raúl Martínez (-74 kg). Martínez ha guanyat en preliminars al moldau Igor Orlov per 16 a 2, tot seguit al rus Magomed Ibragimov per 13 a 7, en quarts al suís Flamur Zuberi per 9 a 6. La semifinal contra l’ azerbaidjanès Elvin Mammadov s’ha saldat amb un 10 a 6 a favor del valencià per acabar arrodonint i superant en la final al ucraïnès Vadim Belkin per 9 a 2.

Medalla de plata per José Andrade (-80 kg). Ha guanyat a l’ Alemany Florian Schaller per 11 a 9, al moldau Vladimir Sevciuc per 11 a 5, en semifinals al representant de Ucraïna Oleksandr Filippov per 12 a 9, però en la final, l’esperança anglesa en taekwondo, Aaron Cook, ha fet valer el seu bon moment i no ha donat opcions al gallec (5 a 13).

Medalla de Bronze per Eva Calvo (-62 kg). Que ha superat a la francesa Aline Dossougbete per 4 a 3 i a la turca Tugba Ucak per 15 a 6. La madrilenya no ha pogut disputar la final ja que la suïssa Nina Klaey l’ha superat per 5 a 7.

Medalla de Bronze per Raquel Menéndez (-67 kg), que ha passat les preliminars després de imposar-se a la polonesa Aleksandra Aniziewicz per 5 a 1 però la també ha caigut en semifinals davant la bielorussa Viktoryia Belanouskaya per 1 a 3.

Les Classificacions d’avui dissabte AQUÍ
Les lliguetes amb els resultats d’avui dissabte AQUÍ. 

Demà darrer dia de competició amb la participació del murcià Juan Mendez (-87 kg), del canari Francisco Deniz (+87 kg), de la catalana Elena Gomez (-73 kg) i la madrilenya Sandra Lorenzo (+73 kg).