dissabte, 15 de maig del 2010

Campionat d'Europa Absoltut. El Terce Dia.

Si ahir dijous els resultats varen donar l’esquena als nostres competidors, aquest divendres Hernandez a aconseguit rentar una mica la cara de la delegació espanyola sumant el que és fins ara el primer bronze d’aquest campionat pels espanyols.
Encara que s’ha estat en la franja d’aconseguir més medalles, finalment només s’ha recollit una tercera posició gràcies a Estefania Hernandez.

Nicolas Garcia (-80 kg) a superat les preliminars davant l’ armeni Arman Yeremyan per 8 a 5, en segona ronda al azerbaidjanès Ilkin Shahbazov per un ajustat 1 a 0, però en quarts el grec Nikolaos Tzellos s’ha imposat per la mínima al canari (5 a 6) impedint a García assegurar el bronze.

Cristian Seijó (- 74 kg) no ha pogut passar ronda en preliminars davant el serbi Aleksandar Jankovic i ha dir adéu a les seves aspiracions després del 5 a 17.

En femení Lua Piñeiro (-67 kg) ha superat a la representant de Suècia Lie Kylborn en el punt d’or desprès del empat a 4, però en quarts l’ alemanya Helena Fromm l’ha superat per 4 a 7. Piñeiro tambè s’ha quedat així a un pas del bronze.

Estefania Hernandez si ha aconseguit el bronze després de guanyar a la ucraïnesa Darya Yakovlev per 5 a 4, la polonesa ha estat el següent escull a superar, Katarzyna Wieczorek ha caigut davant la gallega per 4 a 2. Superada la barrera maleïda dels quarts contra la noruega Mico Solheim per 8 a 7 la sort no ha acompanyat a Estefanía i ha caigut en la semifinal contra la grega Margarita Michailidou en el punt d’or en el que s’hi ha arribat després de finalitzar el tercer assalt en empat a quatre .

Les Lliguetes amb els Resultats en Masculí i femení d’aquest Divendres AQUÍ.
Les Classificacions per Categories d’avui Divendres AQUÍ. 

Demà dissabte les últimes esperances de sumar medalles seran responsabilitat de la madrilenya Sandra Lorenzo (-73 kg), la canària Rossana Simón (+73 kg) i els dos bascos Jon García (-87 kg) i Mikel Bernal (+87kg).