dilluns, 3 de maig del 2010

Cadet i Sub-21 de Catalunya 2010. El Resum


La XXIII edició del Campionat de Catalunya Cadet i la IX del Sub-21 de Catalunya han donat com a resultat 9 medalles per la representació del Jan-Su en aquestes dues proves celebrades aquest primer diumenge de maig. 

Els banyolins han sumat 1 or, 1 plata i 1 bronze mentre que els empordanesos han rematat la feina amb 3 ors, 1 plata i 2 bronzes més.

En categoria Cadet, l’únic representant del Pla de l’estany, Boulaye Diarra (Ploma) ha perdut en el primer combat davant Ruben Soriano (Cos olímpic) per 6 a 10.

En Sub-21, Alassana Diarra (Ploma), ha caigut en preliminars davant Edu Gomez (Ars Phisica) per 3 a 9.
Josep Planella (Mosca) s’ha penjat en bronze després de superar a Alex Egea (Joan’s) per 13 a 3, però caient en semis davant Ahmed el Gourari (Deportivo Fran Martin) per 6 a 16.
Moussa Diarra (Lleuger) s’ha hagut de conformar amb la plata desprès d’imposar-se a Marco Pizzuti (Koryo Barcelona) per 14 a 2 i tot seguit a José Antonio Fernandez (Koryo Reus) per 7 a 3. La falta de concentració en els instants finals del combat davant Cristian Muñoz (Deportivo Fran Martin) l’ha deixat a un pas de la victòria al perdre per 4 a 7.
L’ únic or per la delegació banyolina ha estat per Odette Quintana (Semi minimosca) que s’ha desfet amb facilitat de Nadia Funes (Tkd Nazaret) per 7 a 0.

Els representants de Figueres han ampliat el medaller del gimnàs també en les dues categories:

En Cadet femení, bronze per a Soumaya Belkhir (Semi pesat) desprès de perdre davant Maria Diaz (Crazy Jumpers) per 4 a 7 i or per Zaira Harinero (Ploma) desprès de guanyar a Neus Bou (Deportivo Fran Martin) per 13 a 9 i superar en la final a Judith Asensio (Damian) per 11 a 10.
En masculí els dos únics representants figuerencs han fet els deures i s’han trobat en la final. Alex Falgas (Gall) s’ha endut la plata desprès de guanyar a Daniel Acuyo (Bam Chun) per 9 a 0 i a Bryan Alcazar (Tkd Avellaneda) per 9 a 8. En la final ha caigut davant el seu company José Luis Lupiañez en el combat de desempat.
Lupiañez ha estat qui s’ha penjat la medalla d’or en aquesta mateixa categoria desprès de guanyar a Eric Cruz (Andorra) per 8 a 3, a Marc Merlos (Corbera) per 15 a 4 i a Adrian Ibañez (Talma l’Hospitalet) per 16 a 3. Lupiañez s’ha imposat al seu company Alex Falgas, en el punt d’or després de que el combat acabés amb empat a 7.

En Sub-21, Hèctor Caballero (Mosca) ha superat a Alejandro Ordoñez (Esportiu Badrena) per 11 a 2, però en quarts davant Javier Cerezo (Deportivo Marin) ha caigut per 6 a 1.
Pere Rodriguez (Semi minimosca) ha aconseguit el bronze tot i perdre davant Daniel Bolaños (Koryo Reus) per 6 a 11.
Finalment i per a arrodonir la participació del club, Alejandro Suarez (Gall) s’ha encarregat de demostrar que fins i tot en Sub-21 se sent còmode. En la seva primera participació en aquesta categoria, Suarez s’ha penjat una nova medalla d’or després de superar amb claredat a tots els seus rivals: Marc Biarnes (Anoll) per 13 a 1, Cristian Robles (Last Round) per 8 a 3 i a Jordi Armengol (Deportivo Tonbal) per 12 a 0.

Els resultats en cadet també han donat la segona posició al gimnàs en categoria masculina en la classificació general per equips.

Les incidències:
Bon ambient en les graderies i en la pista. Els 8 tatamis habilitats per a descongestionar la competició no han evitat que aquesta anés el fluïda que tots esperàvem. Els continus errors i fallades dels protectors electrònics Daedo en les àrees 5 i 8 han provocat veure llargues estones amb els competidors a peu de pista esperant que s’arreglessin els problemes. El detall de l’evidència viscuts en la pista 5 que s’ha hagut de parar la competició fins a 4 vegades en un mateix assalt és ben explícit.
També destacarem altra vegada, les queixes tant d’entrenadors com de públic sobre el contacte o xoc entre els dos petos. Hem pogut tornar a comprovar com esporàdicament pugen els punts sense efectuar cap cop reglamentari. Aquest fet que ja l’hem comentat altres vegades, desllueix la pròpia competició i demostra que el disseny d’aquests protectors encara presenten algunes irregularitats .
Aquest ha estat un dels motius pels que encara que s’hagi començat amb molta puntualitat, la competició s’hagi allargat fins a les tres de la tarda després del corresponent lliurament de trofeus.

Els Resultats Oficials en categoria Cadet AQUÍ.
Els Resultats Oficials en categoria Sub-21 AQUÍ.