divendres, 1 de gener del 2010

Projecte de Calendari per el 2010...

Tal com us vam notificar fa un parell de dies, us deixem l'esborrany del calendari que hem confeccionat i resumit consultant els respectius de la WTF i la ETU. Agrair també la desinteressada col·laboració d'anònims gràcies als quals hem pogut emplenar-lo una mica més.
Lamentem que un altre any, l'espanyola encara no tingui clar que, quan i on es celebraran les pròximes proves d'àmbit nacional, com també esperem que en aquest 2010, es trenqui el dolent costum de comunicar alguns dels campionats amb escassos 15 dies d’ antelació.

Recordar també que moltes de les dates (no concorden, coincideixen amb altres campionats, etc.) estan subjectes a modificacions fins que les respectives Federacions (espanyola i territorials) facin públics els seus calendaris oficials.

En tot cas, seguirem a la expectativa i l’anirem actualitzant a mesura que es produeixin o es confirmin els canvis.

El Calendari de la W.T.F. AQUÍ.
El Calendari de la E.T.U. AQUÍ.

Us adjuntem també la circular de l Acord de la Assemblea General de la Federació Madrilenya de Taekwondo on apart de aprovar la memòria de gestió del 2009, també hi ha el calendari d’activitats de la comunitat madrilenya, més les quotes federatives per aquest 2010.

La circular de la FMT AQUÍ.
El Calendari de la Federació Gallega AQUÍ.

i el Calendari de Taekwondo Banyoles AQUÍ.

* Nota: Afegim en la barra lateral la icona del calendari amb l'accés directe a ell. A partir d’avui, les modificacions, actualitzacions o noves entrades les podreu consultar immediatament clicant sobre la imatge.