dimecres, 9 de desembre del 2009

Campionat d' Espanya per a Clubs

Comprimit cap de setmana. Toca tornar a fer maletes i desplaçar-nos aquesta vegada a Cartagena:

I és que durant tota la jornada del dissabte i en el pavelló central d'aquesta ciutat, la Federació Espanyola de Taekwondo ha programat celebrar el Campionat d'Espanya per a Clubs en la seva (i sempre segons la federació) tercera edició.

No voldríem entrar a valorar on està l'error si és que en hi ha algun, però reconeixem que ens hem fet una mica d'embolic amb aquestes dades ja que el 21-04-07 varem participar en el primer campionat d'Espanya per a clubs i 5è Open internacional de Taekwondo (pavelló central Pitiu Rochel d'Alacant), l'any següent (el 26-04-08) i per la lògica quantitativa dels números, la segona edició per a clubs i la sisena per al open (en el mateix pavelló central Pitiu Rochel d'Alacant més el pavelló adjacent amb 4 pistes), a l'abril d'aquest any, teòricament la tercera i setena respectivament edicions per a clubs i open (també dintre el marc del pavelló Pitiu Rochel d'Alacant). La sorpresa l'ha donat la pàgina web de la FET on es poden constatar en els resultats que, aquest any, és va celebrar la 7ª edició en les tres categories (tant sènior, com junior i cadet). A hores d’ara, ignorem quan es van celebrar les anteriors edicions almenys en les categories junior i cadet. Donarem per suposat que aquesta confusió ve donada perquè per aquelles dates es va estrenar la nova web i pel que sigui hi ha hagut algun equívoc en les transcripcions.

Arribats a aquest punt, també desconeixem la informació corresponent als inscrits i clubs. Som conscients del pont de la constitució d’aquest dies, però en la web espanyola es pot llegir que les llistes es faran públiques el dia 3 de desembre i avui dijous dia 9 encara no s’han donat a conèixer.

El que si ha fet públic la Federació és el següent:
La competició es realitzarà durant la jornada del dissabte, distribuïda en cinc zones i no es pararà al migdia. Es començarà a les 8 hores del matí amb el següent ordre de campionats:

1er - Campionat d'Espanya per clubs Exhibició Infantil.
2on - Campionat d'Espanya per clubs Júnior.
3er - Campionat d'Espanya per clubs Exhibició Adults.
4t - Campionat d'Espanya per clubs Cadets.
5è - Campionat d'Espanya per clubs de Hapkido.
6è - Campionat d'Espanya per clubs Sènior.

Per a més informació i veure les corresponents circulars de les 6 modalitats que es disputaran podeu consultar l’ enllaç directe a la web de la Federació Espanyola AQUÍ.