dimecres, 28 d’octubre del 2009

XXIII Campionat de Catalunya Infantil de Competició

Nova edició del clàssic Infantil de Catalunya. Aquest cop en al seva vint-i-tresena edició i amb 644 inscrit de tot Catalunya. Una altra bona oportunitat per veure, sobretot, als més petits en les seves primeres passes damunt dels tatamis.

Aquesta vegada avalats amb la presència de uns bons mestres de cerimònia: Joel González i Javier Marrón.
La Federació Catalana de Taekwondo ha volgut aprofitar la ocasió per retre un merescut homenatge als dos competidors empordanesos després de la seva fita aquesta darrera setmana en el campionat del món Absolut de Taekwondo a Copenhaguen, on com ja és sabut, Joel González (Tae-Sport Vilafant) es va proclamar campió del món en la seva categoria (-58 kg) mentre que Javier Marrón del Jan-Su Figueres aconseguia una meritòria medalla de bronze en -63 kg.
Tots dos, conjuntament amb el seu entrenador el Sr. Fran Martín, han rebut una placa commemorativa en reconeixement a la tasca i al èxit, amb el colofó final de tot el públic entregat dins un aplaudiment molt emotiu cap als tres guardonats.

En la fotografía i d’esquerra a dreta: el Sr. Lee Young Woo, sots president de la FCT, Joel Gonzaléz, campió del Món, Fran Martín Varela, entrenador sel.lecció espanyola de Taekwondo, Javier Marrón, bronze campionat del món i el Sr. Antonio Toledo Munuera, president de la FCT. (foto cedida pel Club Deportivo Fran Martin).

La competició a començat sobre les nou del matí, i tot i que s’han disposat de 8 pistes, aquesta s’ha allargat fins passades les 3 de la tarda. Aplicant també en aquesta categoria la nova reglamentació, s’ha pogut constar com els clubs estan treballant ja de ple per inculcar des de bon principi i als que comencen els canvis alhora de puntuar tant en les accions de gir com en les del cap.
El gimnàs Jan-Su de Banyoles ha desplaçat tres esportistes: Mariama Sidibe, Boulaye Diarra i Anna Planella, amb el resultat de dos bronzes i un or.

La primera medalla de bronze ha estat per Mariama Sidibe (femení grup A-2001, 28-31 kg) després de caure davant Lucia Sifres (Damian) en el desempat del punt d’or (9 a 10).

Boulaye Diarra (masculí grup E-1997, 41-45 kg) s’ha imposat en el primer combat a Mileko Casnibht (Studio Fran) per 3 a 1, però en el segon combat José Antonio Felez (Nippon Prat) li ha barrat el pas a la final per 3 a 8.

L’únic or ha estat per Anna Planella (grup E-1995, 47-51 kg). La banyolina no ha deixat escapar la oportunitat i ha volgut tancar amb un nou èxit la seva darrera participació en la categoria infantil.

Amb la consecució d’aquest nou triomf (el sisè or en infantil), deixa l’al·licient de un nou repte a superar per les futures promeses del gimnàs de Banyoles. Planella s’ha imposat en els tres combats que ha disputat: 9 a 7 en el primer, 11 a 10 en el segon davant Lorena Rodriguez (Su Ba Lee), per acabar aconseguint l’or en el tercer per 12 a 11 contra Julia Mejias (Kima).

El gimnàs Jan-Su de Figueres ha desplaçat a la capital catalana 10 esportistes més que han sumat un total de 9 medalles (3 ors, 3 plates i 3 bonzes) repartides de la següent manera:

Ors per Presentación Martínez (grup A 37-40 kg), Nerea López (grup C, 28 kg) i Soufiane Belkhir (grup C, 28-31 kg).

Plates per Elisa Marseglia (grup C -28kg), Soumaya Belkhir (grup D 55-59 kg) i Gerard Fornieles (grup E-34-37 kg).

I finalment bronzes per Naila Belkhir (grup C +48 kg), Frank González (grup B, -23 kg) i Pau González (grup B, 37-40 kg).

Els resultats oficials AQUÍ.