dimarts, 25 d’agost del 2009

British International Taekwondo Championships

A punt de finalitzar el parèntesi estival i per començar a escalfar de nou la maquinaria a nivell competitiu, aquest cap de setmana (29 i 30 d’agost) tindrà lloc a Anglaterra el British Open Taekwondo 2009 en la seva segona edició, prova que servirà per continuar preparant els esportistes de cara al proper Campionat del Món absolut. La selecció espanyola de Taekwondo desplaça a Manchester el següent equip Senior:

En Masculí:
-54 Adrián Cifuentes (Can)
-58 Vicente Muriel (CLM)
-58 José Francisco Ramírez (VAL)
-63 Javier Marrón (CAT)
-63 José Luis Méndez (BAL)
-68 Jose Antonio Carregal (GAL)
-68 José Fernández (GAL)
-74 Cristian Seijo (MAD)
-74 Raúl Martínez (VAL)
-74 Raúl Bouzas (GAL)
-80 Nicolás García (CAN)
-87 Jon García (EUS)
+87 Mikel Bernal (EUS)

I en Femení:
-46 Beatriz Bravo (AND)
-46 Elaia Torrontegui (EUS)
-49 Laura Urriola (CTB)
-49 Belén Asensio (GAL)
-49 Briguitte Yague (BAL)
-57 Andrea Rica (GAL)
-67 Leire Matute (CAT)
-72 Sandra Lorenzo (MAD)
-72 Elena Gómez (CAT)
+72 Rosana Simón (CAN)

Destacar també la participació del club Hankuk de Madrid: En categoria Junior amb 13 representants (4 en femení i 9 en masculí) i en Sènior amb 9 competidors (2 en femení i 7 en masculí).

El total d’inscrits confirmats son 481: 127 en junior i 354 en sènior.

Classificat com a classe A per la ETU, el British Open serà un altra referent per veure com es troben altres potencies mundials en aquest esport. Tot i que segons la Web anglesa, Alemanya, Espanya i França parteixen com a teòriques favorites, no cal oblidar-se, ni desmerèixer ni entrar en el parany de subestimar cap dels altres països participants ja que els resultats obtinguts darrerament en altres competicions han esborrat qualsevol tipus de lògica previsible.

Els països confirmats són els següents:
Àustrica, Bèlgica, Bielorússia, Bulgària, Corea del Sud, Dinamarca, Eslovènia, Espanya, Finlàndia, França, Guatemala, Holanda, India, Islàndia, Israel, Irlanda, Mali, Maurici, Noruega, Pakistan, Polònia, República Txeca, Senegal, Sudan, Suècia, Turquia, Xile i l’amfitriona Gran Bretanya (amb Escòcia, Anglaterra i País de Gal·les) .
S’ aplicarà la mateixa normativa del proper Campionat del Món que es disputarà a Copenhaguen el proper més d’octubre, juntament amb els protectors electrònics Lajust i amb la particularitat que cada competidor o equip té que portar els seus propis protectors de peu. Es preveu també la utilització del sistema de repetició instantània (vídeo-replay) per ajudar a aclarir alguns dubtes que sorgeixin durant els combats.

Els enllaços:
Pàgina Web Oficial Federació Anglesa de Taekwondo AQUÍ.
Accedeix directament a l’ informació AQUÍ.
El Vídeo Promocional AQUÍ.