dissabte, 2 de maig del 2009

Open d'Austria 2009. Dissabte 2ª part...

Aquest es el resum i els resultats del dissabte:
Raúl David García (-33) guanya el primer davant Bernd Muller (Alemanya) per 9 a 3, però no passa ronda davant Lovre Brecic (Croàcia) desprès de acabar el combat per 0 a 0.
Adrián Jiménez Dos Santos (-33) guanya a Mathieu Papalo (França) per 9 a 3, però cau davant Lee Mcinerney (Irlanda) per 4 a 8.
Adrian Olmos Diaz-Jimenez (-37) cau davant Luka Skender (Croàcia) per 4 a 6.
Raúl Manrique Fernández (-41) cau davant Vladzislau Shappo (Bielorussia) per 6 a 7.
Marc Fusté Alentí (-45) cau davant Simon Straif (Àustria) per 2 a 3.
Cristian Albadalejo Cegarra (-49) guanya el primer davant Michael Falkensteiner (Àustria) per 8 a 6, a Sinkevich Uladzimir (Bielorussia) per 7 a 3 però cau en semifinals davant Marko Bodulica (Suècia) per 0 a 1. Cristian s’ emporta així el bronze.
María Ballesteros Codes (-29) perd davant Büsra Akay (Alemanya) per 2 a 3 però aconsegueix el bronze.
María Isidro Estradas (-33) guanya a Patricia Eßreiter (Alemanya) per 1 a 0, a Maja Ljubanovic (Croàcia) per 10 a 7, peró cau també en semifinals davant Melanie Julia (França) per 11 a 4. Isidro es té que conformar amb la medalla de bronze.
Isabel María Sánchez Jiménez (-37) guanya a Amilia Karsic (tkd Zlatni) per 7 a 5, a Sera Gökmen (Alemanya) per 10 a 6 peró en semifinals cau amb Tamara Nothaft (Alemanya) per 7 a 11. Sánchez també suma una altra medalla de bronze per la delegació espanyola.
Noelia Grao Baldovi (-41) cau en el primer davant Cindy Rabani (França) per 3 a 7.
María Dolores López Merino (-41) guanya a Iva Baronic (Croàcia) per 9 a 6 però en semifinals davant Dora Podrug (Croàcia) cau amb un ajustat 0 a 1. López també es penja el bronze.
Sara Declara Pino (-44) guanya a Francesca Cipollaro (Itàlia) per 7 a 2, a Sophie Schwinn (Alemanya) per 2 a 0, tot seguit a Marharytaa Kastsiukevich (Bielorussia) per 15 a 5, però malauradament s’ha hagut de conformar amb la plata desprès de caure en la final davant Brigita Mamic (Croàcia) per 2 a 4.
Així doncs, el resum de la primera jornada acaba amb un bronze en masculí mentre que en femení se’n sumen 4 més. La única plata es la aconseguida per Sara Declara.
Us deixem les lliguetes amb els resultats d’ aquest dissabte més les lliguetes programades per el diumenge:
Demà la resta...

Open d'Austria 2009. Dissabte 1ª part...

Gràcies a tots els que ens feu arribar correus demanant informació sobre l’open d’Àustrica.
Us deixem els enllaços a les lliguetes d’ aquest dissabte fetes públiques a primera hora del matí.
Us recordem que la representació espanyola es limita només a la categoria Cadet. Per els curiosos us deixem també els enllaços a les categories junior i sènior.
Lliguetes Cadet Dissabte.
Lliguetes Junior Dissabte.

Lliguetes Sènior Dissabte.