dimecres, 11 de març del 2009

Quatre de set...

1 Or, 1 Plata i 2 bronzes...
Aquestes ha estat les medalles aconseguides per els representants del gimnàs de la nostra comarca aquest diumenge 8 de març a Barcelona. La XXII edició del Campionat de Catalunya Infantil de Competició s’ha disputat com es habitual en el pavelló poliesportiu de la Mar Bella des de les 9 del matí fins passades les 4 de la tarda degut a la gran afluència de participants. Els prop de 770 inscrit de 65 clubs de Catalunya i Andorra han tornat a demostrar que aquesta prova és el referent en quant a la participació tant de competidors com de públic. L’atracció que suposa veure els més petits competir molts d’ells per primera vegada és una sensació indescriptible per molts dels familiars i amics. I si ho és per els pares, per els “nous” taekwondistes també els representa un inèdit i sorprenent repte a descobrir.
Aquest ha estat el cas de Mariama Sidibe (grup A, 25-28 kg) que desprès de guanyar el seu primer combat per 12 a 10 ha caigut en el següent per 1 a 3 aconseguint així la primera medalla de bronze del matí. Joan Marc Gratacós (grup D, 31-34 kg) s’ha endut el segon bronze desprès de guanyar el primer per 5 a 4 i perdre el segon per 1 a 5.
Millor sort ha tingut Oriol Porxas (grup C, - 28 kg) que ha estat a punt de donar la sorpresa del dia al arribar a la final gracies als contundents resultats, 7 a 0 en el primer combat i 10 a 0 el segon mentre que a la final davant el seu company del gimnàs de Figueres Soufiane Belhkir, l’àrbitre a donat com a guanyador al figuerenc al acabar el combat amb empat a 5. Oriol Porxas aconsegueix així una plata amb cert color daurat.
Indiscutible paper un altra cop el del jove de Serinyà Joan Ricart. Si totes les travesses l’ apuntaven com a màxim favorit dins el seu grup (D, 40-43 kg), Ricart ha demostrat amb escreixos el que s’esperava de la seva actuació : Els tres adversaris que han competit amb ell s’han retirat sense acabar els seus combats quan els marcadors reflectien un 3 a 0, 4 a 0 i 6 a 0 respectivament. Joan Ricart s’endu el seu 4 campionat de Catalunya amb només 11 anys.
Destacar també la participació de Violeta Juanmiguel (grup E, 47-51 kg), Adam Porxas (grup E, -33 kg) i de Boulaye Diarra (grup E, 41-45 kg) que han perdut el combat de medalla mentre que Gaston Perez ha estat baixa de última hora.

Tant punt siguin publicats els resultats oficials per part de la Federació Catalana de Taekwondo (es preveu que fins dijous no es puguin fer efectius) inserirem l’enllaç pertinent AQUI.