dilluns, 26 de gener del 2009

XXII Campionat Cadet de Catalunya: La Crònica

Anna Planella s’endu l’or en el Cadet Català.

Aquest diumenge 25 de gener ha tingut lloc a Barcelona el campionat de Catalunya Cadets en la seva XXII edició.

La competició ha començat a les nou del matí desprès de guardar un emotiu minut de silenci en senyal de dol i en memòria per les víctimes del temporal de vent, en especial per els quatre nens del Club de Beisbol de Sant Boi de Llobregat.

Els 131 inscrits (45 en femení i 84 en masculí) de tot Catalunya i Andorra que buscaven la victòria que obre les portes per participar en el proper cadet d’Espanya ho han hagut de fer, com ja comença a ser habitual, amb els protectors electrònics. Aquesta vegada els escollits han estat els Adidas. Les quatre pistes habilitades per la competició han evitat que aquesta s’allargués excessivament i en poc menys de 5 hores s’han resolt els dubtes de qui seran els pròxims seleccionats per defensar Catalunya en el proper Campionat d’Espanya. Cada combat constava de 3 assalts de 1 minut 30 segons cadascun i s’ha continuat amb la normativa vigent a pocs dies de que la federació mundial confirmi les modificacions aprovades dins el reglament de competició.

Els representants de la nostra comarca han estat l’ Adam Porxas (mini mosca), Boulaye Diarra (gall) i Anna Planella (lleuger).
Adam Porxas ha pagat car l’excés de confiança i ha caigut davant Aleix Paradas (Jorsan) per -1 a 5, mentre que Boulaye Diarra (gall) no ha donat opcions en el primer combat a Gerard Banet (Crazy Jumpers) guanyant per 7 a 0 però, contràriament, en el segon Joel Prieto (H. Argudo) li ha barrat el pas a medalla al imposar-se per 0 a 7. Diarra estava en un dels dos grups on per fer or s’havien de guanyar 4 combats.

Si en masculí la cosa no a anat del tot bé del que es desitjava, en femení Anna Planella ha capgirat les expectatives i s’ha endut l’or. Tot i els nervis que suposa la pressió de una darrera oportunitat, la banyolina molt motivada, ha superat en dos combats a Paula Hritina (Damian) per 2 a 1 repetint el mateix marcador en la final amb Sara Declara (Damian). En el seu últim any en aquesta categoria, l’ Anna no l’ha volgut desaprofitar i ha aconseguit el tant desitjat bitllet per a l’estatal.

Destacar també els èxits del Jan-Su Figueres: A part de l‘or de Planella, els representants de l’Empordà han sumat tres ors més, Zaira Harinero (ploma), Alex Falgas (mosca) i Aaron Reyes (super lleuger), 1 plata per José Luis Lupiañez (mini mosca) i 1 bronze per Soumaya Belkhir (semi mig). En la classificació general per equips, i gràcies aquests resultats, el Gimnàs Jan-Su també s’ha proclamat guanyador tant en categoria masculina com en femenina.

Podeu consultar els resultats oficials de la Federació Catalana de Taekwondo fent clic AQUI
...i la crònica del Jan-Su Figueres AQUI